Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F.

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F..

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F. ligt op 50%, 34 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F.? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-locaties: Kerkrade, Urmond.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F..

De school heeft een vestiging in Hoensbroek. Op zoek naar adresgegevens? Zandbergsweg 20F, 6432CD Hoensbroek. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (045) 521 53 39, of 06 29 55 00 29. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 141148280000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5568F8.

Wat is de locatie van Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F. precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Hoensbroek.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoensbroek. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Koen Snijckers Autorijschool en Rijschool Coumans.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

34

Telefoon

(045) 521 53 39

Telefoon-nr

06 29 55 00 29

Adres

Zandbergsweg 20F

Postcode

6432CD

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

141148280000

Rijschoolnummer

5568F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F.
Autorijschool Loek van Haren en zn. V.O.F.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo