Autorijschool Ready

Alles over Autorijschool Ready.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ready ligt op 58%, 43 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les volgen bij Autorijschool Ready? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Ready.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Gravenhage. De adresgegevens zijn als volgt: Schenkkade 252, 2595AW ‘S-Gravenhage. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 41 95 31 52. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolready.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272749720000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3916U8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Ready precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in ‘S-Gravenhage.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Check ook deze rijscholen: Autorijschool van der Drift en Rijschool van Oijen t.h.o.d.n. LesGO.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Ready

Slagingspercentage

58

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 95 31 52

Website

rijschoolready.nl

Adres

Schenkkade 252

Postcode

2595AW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272749720000

Rijschoolnummer

3916U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ready”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo