Autorijschool Martinus

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Martinus.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Martinus ligt op 60%, 5 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor les bij Autorijschool Martinus? Je kiest uit 1 examenlocaties van CBR: Enschede.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Martinus.

Deze rijschool heeft een locatie in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Borggrevelanden 53, 7542BS Enschede. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 21 24 89 84. Het KvK-nummer van de school is: 610938900000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 9047N2.

Waar bezoek ik Autorijschool Martinus?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Enschede.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Enschede. Check ook deze rijscholen: Autorijschool De Ster en Rijschool Brands.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Martinus

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 24 89 84

Adres

Borggrevelanden 53

Postcode

7542BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

610938900000

Rijschoolnummer

9047N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Martinus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo