Autorijschool Martinus

Alle details over Autorijschool Martinus.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Martinus ligt op 57%, 7 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Lessen volgen bij Autorijschool Martinus? Dan kies je uit 1 CBR afrijdlocaties: Enschede.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Martinus.

De rijschool is gevestigd in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Borggrevelanden 53, 7542BS Enschede. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 21 24 89 84. Het KvK-nummer van deze school is 610938900000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9047N2.

Waar zit Autorijschool Martinus (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Enschede.

Bekijk hier meer Rijscholen in Enschede. Check ook deze twee rijscholen: Stichting Revalidatiecentrum Roessingh en Verkeersschool Heurman Boekelo.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Martinus

Slagingspercentage

57

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 24 89 84

Adres

Borggrevelanden 53

Postcode

7542BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

610938900000

Rijschoolnummer

9047N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Martinus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo