Autorijschool Martinus

Lees meer over Autorijschool Martinus.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Martinus is 92%, 12 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Martinus? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Martinus.

De rijschool is te vinden in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens? Borggrevelanden 53, 7542BS Enschede. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 21 24 89 84. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 610938900000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9047N2.

Waar vind ik Autorijschool Martinus?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Enschede.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Master Drive en Rijschool Leer Rijden 053.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Martinus

Slagingspercentage

92

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 24 89 84

Adres

Borggrevelanden 53

Postcode

7542BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

610938900000

Rijschoolnummer

9047N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Martinus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo