Autorijschool Het Oosterveld

Lees meer over Autorijschool Het Oosterveld.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Oosterveld ligt op 75%, 8 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Het Oosterveld? Je hebt de keuze uit 1 CBR-locaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Het Oosterveld.

Je vindt deze rijschool in Enschede. Dit zijn de adresgegevens: Maanstraat 143, 7521GW Enschede. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: . Het KvK-nummer van deze school is 685415970000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5021G7.

Waar bezoek je Autorijschool Het Oosterveld?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Enschede.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Enschede. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Stichting Revalidatiecentrum Roessingh en Autorijschool van Putten.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Het Oosterveld

Slagingspercentage

75

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Maanstraat 143

Postcode

7521GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

685415970000

Rijschoolnummer

5021G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Oosterveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Autorijschool Het Oosterveld
Autorijschool Het Oosterveld

Rijschoolspecialist.nl
Logo