Autorijschool Het Oosterveld

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Het Oosterveld.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Oosterveld is 29%, 7 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor les bij Autorijschool Het Oosterveld? Dan kies je uit 1 CBR examenlocaties: Enschede.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Het Oosterveld.

De rijschool is gevestigd in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Maanstraat 143, 7521GW Enschede. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via . Het KvK-nummer van de rijschool is: 685415970000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5021G7.

Waar bezoek ik Autorijschool Het Oosterveld precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Enschede.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Enschede. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Seynan en Autorijschool van Dalm.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Het Oosterveld

Slagingspercentage

29

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Maanstraat 143

Postcode

7521GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

685415970000

Rijschoolnummer

5021G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Oosterveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Het Oosterveld
Autorijschool Het Oosterveld

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo