Autorijschool Het Oosterveld

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Het Oosterveld.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Oosterveld is 60%, 10 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Autorijschool Het Oosterveld? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocatie van CBR: Enschede.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Het Oosterveld.

Je vindt deze rijschool in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Maanstraat 143, 7521GW Enschede. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is . Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 685415970000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5021G7.

Waar vind ik Autorijschool Het Oosterveld precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Enschede.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Ora en Autorijschool De Ster.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Het Oosterveld

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Maanstraat 143

Postcode

7521GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

685415970000

Rijschoolnummer

5021G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Oosterveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Het Oosterveld
Autorijschool Het Oosterveld

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo