Rijschool Droste

Alles over Rijschool Droste.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Droste ligt op 76%, 49 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Droste? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Droste.

Je vindt deze school in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens? Stanleystraat 3, 7532CM Enschede. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 47 66 59 34. Het KvK-nummer van deze rijschool is 744796520000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1062W2.

Waar vind ik Rijschool Droste (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Enschede.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Enschede. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool van Dalm en Rijschool Het Hogeland.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Droste

Slagingspercentage

76

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 47 66 59 34

Adres

Stanleystraat 3

Postcode

7532CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

744796520000

Rijschoolnummer

1062W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Droste”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo