Rijschool Droste

Alles op een rijtje over Rijschool Droste.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Droste is 54%, 26 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je voor les bij Rijschool Droste? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Enschede.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Droste.

Je vindt deze rijschool in Enschede. Hierbij de adresgegevens van de school: Stanleystraat 3, 7532CM Enschede. Bellen kan, je bereikt ze op 06 47 66 59 34. Het KvK-nummer van de rijschool is: 744796520000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1062W2.

Waar vind je Rijschool Droste precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Enschede.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Enschede. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kara en Stichting Revalidatiecentrum Roessingh.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Droste

Slagingspercentage

54

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 47 66 59 34

Adres

Stanleystraat 3

Postcode

7532CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

744796520000

Rijschoolnummer

1062W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Droste”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo