Autorijschool van Putten

Lees meer over Autorijschool van Putten.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Putten ligt op 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met les bij Autorijschool van Putten? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Enschede.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool van Putten.

De school is te vinden in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Velveweg 8, 7533XJ Enschede. Bel de rijschool op, 626896921. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 82253380000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1415G1.

Waar vind je Autorijschool van Putten precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Enschede.

Bekijk hier meer Rijscholen in Enschede. Check ook deze rijscholen: Schoenaker Rijopleiding en Rijschool Docter – Helder.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool van Putten

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

626896921

Adres

Velveweg 8

Postcode

7533XJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

82253380000

Rijschoolnummer

1415G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Putten”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo