Autorijschool M. Peters

Lees alles over Autorijschool M. Peters.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M. Peters is 46%, 101 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Kies je voor les bij Autorijschool M. Peters? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Arnhem. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool M. Peters.

De rijschool is gevestigd in Doornenburg. De adresgegevens zijn als volgt: Rijnstraat 22, 6686MG Doornenburg. Voor een proefles stuur je een mailtje naar autorijschoolmpeters@hetnet.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (0481) 42 48 17. Het KvK-nummer van de rijschool is 101438970000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7126H1.

Waar bezoek je Autorijschool M. Peters?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Doornenburg.

Klik hier voor meer Rijscholen in Doornenburg. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Schuurman Opleidingen en Autorijschool Xhelil Domi NXXT.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool M. Peters

Slagingspercentage

46

Aantal examens

101

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

autorijschoolmpeters@hetnet.nl

Telefoon

(0481) 42 48 17

Adres

Rijnstraat 22

Postcode

6686MG

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

101438970000

Rijschoolnummer

7126H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool M. Peters”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo