Autorijschool Is-Met

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Is-Met.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Is-Met is 73%, 33 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Autorijschool Is-Met? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-locaties: Utrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Is-Met.

Deze school heeft een vestiging in Maarssen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Duivenkamp 749, 3607VD Maarssen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 43 97 37 72. Het KvK-nummer van de school is 302392930000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4919U8.

In welke plaats vind je Autorijschool Is-Met precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Maarssen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Maarssen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Romein Rijden en Rijschool Sportive.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Is-Met

Slagingspercentage

73

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 43 97 37 72

Adres

Duivenkamp 749

Postcode

3607VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302392930000

Rijschoolnummer

4919U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Is-Met”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo