Autorijschool Lia

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Lia.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Lia ligt op 67%, 6 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Lia? Dan heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Heerenveen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Lia.

De rijschool is te vinden in Drachten. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Eems 150, 9204JZ Drachten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: theoriecentrum@gmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0512) 51 15 62, of 06 22 50 57 16. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: autorijschoollia.nl/autorijschoollia.nl/home.html. Het KvK-nummer van deze rijschool is 010709970000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5522G7.

Waar bezoek je Autorijschool Lia (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Drachten.

Bekijk hier alle Rijscholen in Drachten. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Auto- en Motorrijschool Nico Deen en de Vries Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Lia

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

theoriecentrum@gmail.com

Telefoon

(0512) 51 15 62

Telefoon-nr

06 22 50 57 16

Website

autorijschoollia.nl/autorijschoollia.nl/home.html

Adres

Eems 150

Postcode

9204JZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

010709970000

Rijschoolnummer

5522G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Lia”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo