Autorijschool “Lesrijden.nl”

Alles over Autorijschool “Lesrijden.nl”.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Lesrijden.nl” ligt op 50%, 12 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Autorijschool “Lesrijden.nl”? Je kiest uit een van de 1 CBR examenlocaties: Spijkenisse.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool “Lesrijden.nl”.

Je vindt deze rijschool in Hellevoetsluis. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Bilderdijkhof 46, 3221VG Hellevoetsluis. Bel de rijschool op, 06-13481208. Het KvK-nummer van de school is: 243951710000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6826R4.

Waar bezoek je Autorijschool “Lesrijden.nl” (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Hellevoetsluis.

Bekijk alle Rijscholen in Hellevoetsluis. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Cor Schenk en Rijschool John Zwaart t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool “Lesrijden.nl”

Slagingspercentage

50

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-13481208

Adres

Bilderdijkhof 46

Postcode

3221VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

243951710000

Rijschoolnummer

6826R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Lesrijden.nl””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Lesrijden.nl”
Autorijschool “Lesrijden.nl”

Rijschoolspecialist.nl
Logo