Rijschool Chris Nobel

Alle informatie over Rijschool Chris Nobel.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Chris Nobel is 43%, 82 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Chris Nobel? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Spijkenisse. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Chris Nobel.

Deze rijschool is gevestigd in Hellevoetsluis. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Daniel Willemsstraat 11, 3222CG Hellevoetsluis. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 29 60 53 83. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 502908890000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2075F4.

In welke plaats vind ik Rijschool Chris Nobel?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Hellevoetsluis.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Hellevoetsluis. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijopleidingnissewaard en Verkeersschool Noah.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Chris Nobel

Slagingspercentage

43

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 60 53 83

Adres

Daniel Willemsstraat 11

Postcode

3222CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

502908890000

Rijschoolnummer

2075F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Chris Nobel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo