Autorijschool Korteweg

Ontdek alles over Autorijschool Korteweg.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Korteweg is 74%, 35 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij Autorijschool Korteweg? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Eemnes.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Korteweg.

De rijschool heeft een vestiging in Huizen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Friesewal 77, 1274HC Huizen. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Bellen kan via: (035) 525 06 90. De rijschool beschikt over een eigen site: rijschool-korteweg.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 320528680000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0078X7.

Waar vind je Autorijschool Korteweg (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in Huizen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Huizen. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool van Noort en Autorijschool Nauta t.h.o.d.n. LesGO.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Korteweg

Slagingspercentage

74

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(035) 525 06 90

Website

rijschool-korteweg.nl

Adres

Friesewal 77

Postcode

1274HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

320528680000

Rijschoolnummer

0078X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Korteweg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo