Rijschool Gino

(14 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Gino.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gino is 71%, 76 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Gino? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-afrijdlocaties: Eemnes. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Gino.

De school is gevestigd in Huizen. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Oostergo 2, 1274JT Huizen. Bellen kan, het telefoonnummer is 0646750836. Het KvK-nummer van de school is 550005920000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1719K1.

In welke plaats vind ik Rijschool Gino precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Huizen.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Huizen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Elmi en Autorijschool Zoom.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Gino

Slagingspercentage

71

Aantal examens

76

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0646750836

Adres

Oostergo 2

Postcode

1274JT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

550005920000

Rijschoolnummer

1719K1

14 reviews for Rijschool Gino

5.0
14
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Frederique van Elderen

  Ik heb een hele fijne en leuke ervaring gehad bij Gino. In een veilige en gezellige omgeving heb ik goed leren rijden. Ik zal hem dan ook altijd aanraden om bij te lessen.

  Hem ga ik zeker missen!

 2. Pepijn Veltkamp

  Ik zocht een goede rijschool en ben via via bij Gino terechtgekomen. Ik heb hier absoluut geen spijt van, sterker nog ik heb echt enorm genoten van de lessen van Gino. Gino is een hele sociale instructeur met wie je enorm kunt lachen en bij wie je je goed op je gemak voelt, dit vond ik erg belangrijk en daarom was dit zo’n succes. Ik ben begonnen met rijden net voordat ik in Groningen ging studeren. Ik ging hier wonen en daarom werd het voor mij een stuk lastiger om te rijden, mijn mama zei daarom “ misschien moet je dan toch in Groningen gaan lessen en daar alles afmaken”. Dit wilde ik alleen niet aangezien ik al de gezellige gesprekken, het lachen en de goeie lessen niet wilde missen van Gino. Toch was het hierdoor erg lastig om de lessen in te plannen, zou je denken. Maar Gino is altijd super flexibel voor mij geweest en deed altijd zijn best om iets voor mij te kunnen betekenen. Kortom, dankzij zijn flexibiliteit, persoonlijkheid en ervaring ben ik geslaagd. En ik zou Gino daarom aan iedereen willen aanbevelen!

 3. Frederique van Elderen

  Ik heb door Gino op een leuke en veilige manier leren rijden. Ik raad het ten zeerste aan om bij Gino te lessen want hij zorgt altijd voor een rustige en leerzame omgeving. Ik kan hem niet genoeg bedanken en ik ga hem zeker missen!

 4. Jelle van de Heisteeg

  Mijn ervaring bij Rijschool Gino was geweldig. Ik kan niet anders zeggen. Ik keek altijd uit naar mijn lessen omdat Gino niet alleen een top instructeur is, maar ook heel gezellig om mee te rijden. Zelfs als ik een fout maakte, bleef hij kalm en legde hij alles duidelijk uit. Wat me echt opviel, was hoe goed hij kon inschatten wat voor aanpak het beste bij mij paste. Dankzij zijn persoonlijke benadering ben ik in één keer geslaagd!

  Het contact met Rijschool Gino verliep ook heel soepel. Gino is altijd bereikbaar en flexibel met zijn agenda. Gino is professioneel en persoonlijke aandacht staat enorm hoog in het vaandel bij Gino! Hij nam echt de tijd voor zijn leerlingen en zijn ervaring in het vak was duidelijk merkbaar. Ik heb niet alleen veel geleerd, maar ook veel gelachen tijdens de lessen. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Rijschool Gino heb gekozen en kan met trots zeggen dat ik door Gino geslaagd ben. Als je je rijbewijs wilt halen, raad ik Rijschool Gino absoluut aan!

 5. Thiba Voorsluijs

  Begin dit jaar rijlessen gevolgd bij Gino. Eerder had ik al rijlessen gehad, daar ben ik toen om verschillende redenen mee gestopt. Daarom vond ik best spannend om weer in een lesauto te stappen. Het was erg fijn dat Gino een rustige instructeur is die echt de tijd nam en geduld heeft. Sommige dingen vond ik lastig om te leren, dan bleven we daar op oefenen zodat het goed ging, maar ook zodat ik zelfvertrouwen kreeg op de weg.
  Mijn theorie en examen heb ik daardoor ook in een keer gehaald. Zeker een aanrader!

 6. Oscar Vlot

  Hele leuke/goeie ervaring gehad bij Gino. Hij blijft altijd rustig in de auto (ook als je wat verkeerd doet) en legt dingen duidelijk uit. Ik vond ook dat Gino heel goed kon inschatten wat voor persoon je bent en hoe hij je moet ‘behandelen/helpen’. Mede hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd! Kortom, Gino is erg gezellig maar tegelijkertijd ook erg leerzaam. Heel erg bedankt Gino!

 7. Loek Omtzigt

  Hele nette rijschool, duidelijk en gemakkelijk contact mee te leggen. Gino is altijd bereid om een gaatje in zijn agenda te zoeken als dit nodig is. Het contact is professioneel, ik heb hiervoor bij een andere rijschool gezeten. Dat was niet te vergelijken met Gino, ik was gewoon verbaasd om te zien dat het ook anders kon. Doordat Gino zijn aanpak persoonlijk af stemt op de leerling, is het voor iedereen mogelijk om met Gino te slagen. Ik heb enorm gelachen om en met Gino en dat terwijl je leert autorijden. Daarnaast is Gino erg rustig en neemt hij echt de tijd voor je. Het is een man met ervaring in het vak en dat is gelijk te merken. Ik ben ontzettend tevreden met het lessen pakket dat ik heb gevolgd bij Gino, ik kan met trots zeggen dat ik door Gino geslaagd ben. Ik ben bij Rijschool Gino terecht gekomen door een vriend, ik zou Rijschool Gino aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen aanraden!

 8. Nikita

  Hele fijne rijschool. Blijft goed rustig in de auto en heeft veel geduld. Als je met hem lest lijkt het net alsof je met een vriend aan het lessen bent. Ik vond dat voornamelijk erg prettig vanwege mijn faalangst. Hierdoor had ik minder last van presteer drang. Hij is duidelijk en legt goed uit op manieren waardoor jij het ook goed begrijpt. Mede dankzij Gino ben ik dan ook in 1x geslaagd voor mijn praktijk

 9. Thomas Snel

  Erg goeie ervaring gehad bij Gino. Gino zorgt voor een rustige maar gezellige sfeer in de auto waardoor je goed kan leren. Mede hierdoor ben ik in een keer geslaagd. Heel erg bedankt Gino

 10. Wessel van der Linden

  Erg goede ervaring gehad bij Rijschool Gino. Perfecte combinatie tussen een leerzame maar ook leuke sfeer in de auto! In een keer geslaagd dankzij de lessen bij Gino.

 11. Alex van Asperen

  Gino heel erg bedankt voor de ontzettend fijne en leerzame lessen! De lessen waren duidelijk en erg leerzaam. De sfeer in de auto is erg fijn en gezellig! Gino is professioneel en duidelijk in zn uitleg, hij denkt heel erg met je mee en zorgt dat je zo relaxt en goed voorbereid mogelijk het examen in gaat!

 12. Rachella

  Gino een hartstikke gezellige rijinstructeur met veel geduld en geeft duidelijke uitleg. Spreekt je aan op je verbeterpunten

 13. Annika

  Hele fijne ervaring en in 1 keer geslaagd!

 14. Joost Elffers

  Ik ben vorige week geslaagd bij Gino. En ik heb er absoluut niks, maar dan ook niks slechts over te zeggen. Gino is grappig, aardig, proffecioneel en super goed in wat hij doet. Hij is soms terecht streng. Hij erkent dat iedereen op zijn eigen tempo rijd. Dus je doet pas examen als je er klaar voor bent. Hij geeft echt op maat les. Gino doet een baan die hij leuk vindt, en dat is te merken in de auto. Ik raad iedereen aan om bij Gino te rijden. Ik had mij geen betere rijschool kunnen wensen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo