PATTINAMA “Er Is Hoop”

Alle gegevens van PATTINAMA “Er Is Hoop”.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van PATTINAMA “Er Is Hoop” is 54%, 41 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij PATTINAMA “Er Is Hoop”? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Eemnes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van PATTINAMA “Er Is Hoop”.

De rijschool heeft een vestiging in Huizen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Jan van Galenstraat 70, 1272BD Huizen. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 82 04 51 91. Het KvK-nummer van de school is 715796990000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4314G8.

Waar vind je PATTINAMA “Er Is Hoop” precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Huizen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Huizen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Ganseman en Rijschool Swift.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: PATTINAMA “Er Is Hoop”

Slagingspercentage

54

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 82 04 51 91

Adres

Jan van Galenstraat 70

Postcode

1272BD

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

715796990000

Rijschoolnummer

4314G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “PATTINAMA “Er Is Hoop””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

PATTINAMA “Er Is Hoop”
PATTINAMA “Er Is Hoop”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo