Motorrijschool Ferdinand

Alle gegevens over Motorrijschool Ferdinand.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Ferdinand is 96%, 25 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor. Ga je lessen volgen bij Motorrijschool Ferdinand? Dan heb je de keus uit 4 CBR-locaties: Amsterdam, Utrecht, Leusden, Harderwijk. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Motorrijschool Ferdinand.

De school is gevestigd in Huizen. Hierbij de adresgegevens van de school: Wilhelmina Druckerhof 2, 1277BT Huizen. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (035) 523 31 58, of 06 55 78 07 30. Ze hebben een eigen website: motor-ferdinand.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 321135880000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3684G8.

Wat is de locatie van Motorrijschool Ferdinand precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Huizen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Huizen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Blijbewijs en Motorrijschool Frank Van Gerwen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Motorrijschool Ferdinand

Slagingspercentage

96

Aantal examens

25

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(035) 523 31 58

Telefoon-nr

06 55 78 07 30

Website

motor-ferdinand.nl

Adres

Wilhelmina Druckerhof 2

Postcode

1277BT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Utrecht, Leusden, Harderwijk

KvK-nummer

321135880000

Rijschoolnummer

3684G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Ferdinand”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo