Motorrijschool Ferdinand

Alle informatie die je nodig hebt over Motorrijschool Ferdinand.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Ferdinand ligt op 100%, 27 personen deden examen bij deze school (rijbewijs AVB). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor. Ga je van start met rijlessen bij Motorrijschool Ferdinand? Je examen doe je bij één van de 3 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Utrecht, Harderwijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Motorrijschool Ferdinand.

De school is gevestigd in Huizen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Wilhelmina Druckerhof 2, 1277BT Huizen. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@motor-ferdinand.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (035) 523 31 58, of 06 55 78 07 30. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, motor-ferdinand.nl. Het KvK-nummer van de school is 321135880000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3684G8.

Waar bezoek ik Motorrijschool Ferdinand precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in Huizen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Huizen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Learn to Ride en Rijvoordeel verkeersschool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Motorrijschool Ferdinand

Slagingspercentage

100

Aantal examens

27

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@motor-ferdinand.nl

Telefoon

(035) 523 31 58

Telefoon-nr

06 55 78 07 30

Website

motor-ferdinand.nl

Adres

Wilhelmina Druckerhof 2

Postcode

1277BT

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Utrecht, Harderwijk

KvK-nummer

321135880000

Rijschoolnummer

3684G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Ferdinand”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo