Rijschool Eventus

Alle details over Rijschool Eventus.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Eventus is 41%, 27 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool Eventus? Je kiest uit 1 examenlocaties van CBR: Barendrecht. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Eventus.

Deze school is gevestigd in Rhoon. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Oesterbank 21, 3162VJ Rhoon. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 41 95 76 45. Het KvK-nummer van de rijschool is: 538466800000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3727F5.

In welke plaats zit Rijschool Eventus (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Rhoon.

Klik hier voor alle Rijscholen in Rhoon. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool LISTO en S. Kondu.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Eventus

Slagingspercentage

41

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 95 76 45

Adres

Oesterbank 21

Postcode

3162VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

538466800000

Rijschoolnummer

3727F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Eventus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo