Autorijschool Kijktechniek

Alle details over Autorijschool Kijktechniek.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kijktechniek is 0%, 1 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Kijktechniek? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Kijktechniek.

De school is gevestigd in Houten. Hierbij de adresgegevens: Prairiegras 7, 3994NN Houten. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 111 805 11. Het KvK-nummer van de rijschool is: 301946800000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4961W8.

Waar bezoek ik Autorijschool Kijktechniek (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in Houten.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Houten. Check ook deze twee rijscholen: Morssink Autorijschool en Autorijschool Just do It.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Kijktechniek

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 111 805 11

Adres

Prairiegras 7

Postcode

3994NN

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301946800000

Rijschoolnummer

4961W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kijktechniek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Kijktechniek
Autorijschool Kijktechniek

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo