Autorijschool Kevita

Ontdek alles over Autorijschool Kevita.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Kevita ligt op 27%, 11 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Kevita? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Kevita.

De school heet een locatie in Voorburg. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Bruijnings Ingenhoeslaan 112, 2273KT Voorburg. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-51729112. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272816740000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5466W0.

Waar vind ik Autorijschool Kevita (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Voorburg.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle rijscholen in Voorburg. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Verkeersschool Educatief en Autorijschool M. Gravekamp.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Kevita

Slagingspercentage

27

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-51729112

Adres

Bruijnings Ingenhoeslaan 112

Postcode

2273KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272816740000

Rijschoolnummer

5466W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Kevita”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo