J.G. Schippers

Alles wat je wilt weten over J.G. Schippers.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van J.G. Schippers ligt op 36%, 14 personen legden examen af (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor lessen bij J.G. Schippers? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van J.G. Schippers.

Je vindt deze school in Voorburg. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Von Geusaustraat 93, 2274RH Voorburg. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (070) 385 16 57. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 271252490000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4111H2.

In welke plaats vind ik J.G. Schippers?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Voorburg.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Voorburg. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Qontinu Drive en Rijschool PRK.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: J.G. Schippers

Slagingspercentage

36

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 385 16 57

Adres

Von Geusaustraat 93

Postcode

2274RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271252490000

Rijschoolnummer

4111H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “J.G. Schippers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo