Autorijschool Rino de Windt

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Rino de Windt.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rino de Windt ligt op 66%, 44 personen legden examen af (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Rino de Windt? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Terneuzen. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Rino de Windt.

De school heeft een vestiging in Oostburg. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Bredestraat 28, 4501ED Oostburg. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via rinodewindt@zeelandnet.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 20 00 44 70. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rinodewindt.nl. Het KvK-nummer van de school is 713244290000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2315X0.

Wat is de locatie van Autorijschool Rino de Windt?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Oostburg.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Oostburg. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Eren en Rijschool Gandaa.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Rino de Windt

Slagingspercentage

66

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rinodewindt@zeelandnet.nl

Telefoon-nr

06 20 00 44 70

Website

rinodewindt.nl

Adres

Bredestraat 28

Postcode

4501ED

Plaats

Examenlocatie(s)

Terneuzen

KvK-nummer

713244290000

Rijschoolnummer

2315X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rino de Windt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rino de Windt
Autorijschool Rino de Windt

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo