Help mee!

Hulpactie gedupeerden van failliete rijschool Aalbregt

(19 klantbeoordelingen)

Rijscholen zoeken

[woocommerce_product_search]

Voortgang hulpactie autorijschool Aalbregt

Meer dan 50 rijscholen hebben inmiddels contact met ons gezocht. De aanbiedingen blijven binnenkomen, check deze pagina dus regelmatig voor nieuwe updates! Alle onderstaande rijscholen zijn bereid jullie te helpen. Sommige scholen weten al precies op welke manier ze dat gaan doen, anderen bespreken liever per geval hoe ze de leerling bij kunnen staan.

Wij publiceren de gegevens van de rijscholen en zorgen eventueel (gratis) voor een profiel op Rijschoolspecialist voor deelnemende rijscholen. Gedupeerde leerlingen van rijschool Aalbregt kunnen gewoon zelf contact met de rijscholen opnemen, wij gaan daar uiteraard niet tussen zitten.

Laatste update

Hieronder het totaaloverzicht gerangschikt op plaats. Er zijn vanuit vrijwel het hele land aanbiedingen gedaan, leerlingen kunnen op veel plekken tegen een speciaal tarief terecht. Laatste update van onderstaande aanbiedingen was op 10-8-2019.

Hulpactie Rijschool Aalbregt resultaat – Alle rijscholen die hulp bieden

Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Zoetermeer, Den haag en omgeving

SoDrive Rijopleidingen hanteert een zomeractie: van €42,95 voor €34,95. Voor alle gedupeerde leerlingen doet deze rijschool daar nog zo’n 10 euro vanaf en les je voor €25! Deze rijschool geeft ook aan te willen helpen wanneer je in een noodsituatie zit. Stuur een e-mail: info@sodrive.nl of bel 0636482856.

Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp ,Delft en Rijswijk

Rijschool Rijdomein uit Nootdorp komt met de volgende actie: één geheel vrijblijvende proefles van een uur, vervolgens een gratis examen t.w.v. € 230,50! Enige voorwaarde is dat kandidaten minimaal 15 uur les afneemt.

Gouda en omgeving

Rijschool Sediki uit Gouda wil gedupeerden tegemoetkomen met 10%korting op alle pakketten .De rijschool is bereikbaar op 0641507461 of per e-mail via m.sediki@telfort.nl.

Dordrecht en omgeving

Rijschool IB-Drive helpt ook graag mee, ze helpen met het rij-examen en het oefenen hiervoor. Kosten voor het examen: kosteloos! De exacte aanbieding of korting voor eventuele leerlingen die hun rijopleiding willen afmaken kun je met de rijschoolhouder bespreken, je bereikt ze via 0643847431.

Regio Den haag, Leiden Zoetermeer Delft en omgeving

Rijschool La Haye verleent graag een extra dienst voor gedupeerden van Ferry Aalbregt. Bel/WhatsApp 0649333015 of mail even naar info@rijschoollahaye.nl om het aanbod persoonlijk te bespreken.

Haarlem en omgeving

Rijschool Dutch Driving wil voor de gedupeerde studenten van Aalbregt in plaats van €42,50, €30 per les rekenen. Voor het praktijkexamen betalen gedupeerden €158 in plaats van €270. Deze rijschool wil graag dat je kunt aantonen dat je inderdaad een gedupeerde van Aalbregt bent.

Rotterdam en omgeving

De instructrice van Rijschool Nexo wil de gedupeerden graag helpen met een korting: €25 voor 50 min, €35 voor 90 min. Zelf is zij ook gedupeerd en heeft ze een maand voor niets gewerkt, toch wil ze jullie helpen met een korting! Je kunt bellen of appen: 0655000130.

Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Amstelveen, Aalsmeer

Rijschool Eyedrive biedt lessen tegen een gereduceerd tarief voor alle gedupeerde leerlingen van rijschool Aalbregt. Neem contact op via 0646304663 of info@rijschooleyedrive.nl

Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland

In Maassluis helpt Fred’s Rijschool jullie heel graag. Voor een speciaal aanbod neem je contact opnemen via 0621150918 of info@fredsrijschool.nl.

Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam en omgeving

Rijschool Roy Halkema komt jullie tegemoet met een mooi aanbod: zij bieden (maximaal 25 leerlingen!) een gratis proefles om het huidige niveau in te kunnen schatten en te bespreken hoe ze je kunnen helpen. Ze denken aan bijvoorbeeld 100,- korting op een aantoonbaar betaald CBR-examen. Je betaalt dan € 118,- in plaats van € 218,-. Ook bieden ze je € 12,50 korting op een aantoonbaar betaald lesuur, normaal kost een lesuur bij deze rijschool € 42,50, voor gedupeerden kan dat dus al voor € 30,- per uur. De maximale korting per leerling is € 225,-.

Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Nootdrop, Pijnacker, Rodenrijs, Schiedam, Hoek van Holland, Leiden en omgeving

Verkeersschool Rietveld biedt een gratis kennismakingsles (anderhalf uur rijles). De 5 daaropvolgende uren bieden ze voor het speciale tarief van € 124,95 aan. Heb je nog theorie-examen gedaan? Maakt niet uit, rijschool Rietveld geeft je een gratis theoriepakket. Ook ontvang je korting op rijlessen, in plaats van € 47,- betaal je € 40,- per les. Ook is het examen (incl. het uur voorrijden) gratis. Wanneer de instructeur tijdens de kennismakingsles merkt dat je klaar bent voor een examen, doen ze je nog een persoonlijke aanbieding. Neem contact op via 0613801771 of per e-mail.

Utrecht, Vianen, Houten, Vleuten en omgeving

Verkeersschool van der Vegt helpt gedupeerde leerlingen in de regio Utrecht en Vianen. Ze zijn nog aan het nadenken over een mooie kortingsactie, waarschijnlijk 3 uur gratis lessen en een gratis examen. Lijkt ons een heel mooi aanbod! Neem even contact op per e-mail of bel ze via 0347352209.

Utrecht en omgeving

Rijacedemie Utrecht gunt alle gedupeerden van Aalbregt een korting van 10%. Neem contact met ze op wanneer je hier graag gebruik van wilt maken.

Amsterdam en omgeving

Een rij-instructeur die bij Aalbregt werkte, biedt jullie lessen aan met korting. Woon je in Amsterdam? Neem contact op met Drive 2 Drive om de verdere details te bespreken. Liever telefonisch contact? 0623321193.

Pijnacker en omgeving

Rijschool Just Drive biedt jullie graag korting bij aanschaf van een pakket, een korting van maar liefst € 250,-! Ook wanneer je het vetrouwen in pakketten even kwijt bent kun je bij deze rijschool terecht, ook op losse lessen zit korting: per les betaal je slechts € 27,50 (in plaats van € 35,-). Stuur ze een mail wanneer je graag gebruik wilt maken van dit aanbod.

Rotterdam en omgeving

Frans van autorijschool Frans Robben nam contact met ons op, hij biedt jullie het volgende: per uur € 12,50 korting. In plaats van € 50,- betaal je € 37,50 voor een uur rijles.

Rijschool het Keerpunt belooft gedupeerden een hoge korting te kunnen geven. Neem contact met ze op als je van dit aanbod gebruik wilt maken. Bellen kan natuurlijk ook: 0654751040.

Delft, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en omgeving

Autorijschool Rüzgar wil het volgende voorstellen: 10 rijlessen + praktijk examen voor € 400,-.  20 rijlessen + praktijk examen voor € 650, en 30 rijlessen + praktijk examen voor € 900,-. Ook staat deze rijschool-eigenaar gratis beschikbaar voor alle doorgaande examens.

Delft, Den Haag, Den Hoorn, Leidschendam, Leidschenveen, Voorburg, Rijswijk, Ypenburg, Wateringen, Westland, Zoetermeer en omgeving

Rijschool Hanosh biedt gedupeerden het volgende: 10 lessen plus examen voor € 499,- en 20 lessen plus examen voor € 749,-. Je kunt natuurlijk ook gewoon losse lessen nemen, je betaalt dan het actietarief van € 30,- per uur. Examen doen kan voor € 250,-.

Dordrecht & omgeving, ijsselmonde, barendrecht

Autorijschool Strax helpt graag! Deze rijschool biedt 10% korting, of je nu voor een pakket of een losse rijles gaat. Neem contact op per e-mail of bel naar 0650207144.

Leiden, Bollenstreek en omgeving

Rijschool Rijbewijssucces biedt ex-leerlingen van Aalbregt een korting van 10%. Je bereikt ze per e-mail of via 0624455588.

Hoofddorp en omgeving

Rijschool Dorland helpt gedupeerden uit Hoofddorp en omgeving graag met korting. Stuur ze een mailtje of bel de rijschool op 0237370599.

Amsterdam en omgeving

Xpress Rijopleidingen komt jullie ook graag tegemoet met een korting. Neem contact met ze op om de details te bespreken.

Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omgeving

Autorijschool Dutch Driving wil ook helpen, maar hebben nog geen concreet aanbod. Stuur ze een mailtje!

Rotterdam, Delft, Den Haag en omgeving

Rijschool Forte wil graag met de leerlingen persoonlijk bespreken hoe ze kunnen helpen. Je kunt ze mailen, bellen of appen op 0636366334 of 0683578111.

Amsterdam, ‘t Gooi en omgeving

Rijschool Apollo 95 wil gedupeerden gaan helpen met afrijden, helaas hebben wij niet meer details. Zoek je een rijschool in de regio Amsterdam? Neem even contact met ze op om te zien wat er mogelijk is.

Nieuwegein

Rijschool Jo-Sie biedt graag hulp, maar zit vol tot half september? Wil je meer informatie over de aanbieding? Neem contact op per e-mail of bel even: 0653691278.

Oirschot

Rijschool van Esch weet nog niet precies hoe ze gaan helpen, maar willen sowieso iets voor jullie doen. Neem even contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

Utrecht en omgeving

Duppel opleidingen heeft aangegeven jullie te willen helpen. Verdere details zijn bij ons niet bekend, neem dus even contact met ze op wanneer je in de buurt woont.

Ook rijschool Nowee biedt gedupeerden ook een korting. Het is ons helaas nog niet bekend hoeveel korting precies, je kunt contact met ze opnemen en bespreken wat er mogelijk is.

Eindhoven en omgeving

Rijschool De Rijbewijs School komt ook met een kortingsactie, exclusief voor gedupeerden. Naast flinke kortingen wil deze rijschool op afbetaling betalen, kosteloos aanbieden. Stuur ze een mailtje!

Maassluis en omgeving

Peter van rijschool Ik Slaag heeft inmiddels al 7 leerlingen van Aalbregt geholpen, nu denkt hij er ook over iets voor een gedupeerde rij-instructeur te gaan betekenen. Was jij instructeur voor Aalbregt en zit je nu zonder werk? Neem telefonisch contact met de rijschool op via 0613221422 of stuur ze een e-mail.

Drechtsteden, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Gorinchem, Papendrecht, Barendrecht en omgeving

Rijschool Dielessen biedt alle gedupeerden van rijschool Aalbregt een exclusieve korting van 10%! Neem contact met ze op via 0652729205.

Zaandam, Zaanstad, Landsmeer, Purmerend, Wormer, Heemskerk, Beverwijk & Amsterdam-Noord

Autorijschool VZVR komt één kandidaat uit de regio graag tegemoet: gedupeerden die de volledige opleiding al betaald hadden aan Aalbregt, mogen de laatste beetjes van hun opleiding kosteloos afmaken bij VZVR (exclusief de 108 euro CBR examenkosten).  Bel ze op voor meer informatie over dit aanbod: 0622224852. Mailen kan natuurlijk ook.

Rotterdam, Rijswijk en omgeving

Rijschool C’mon stelt haar lesauto gratis ter beschikking aan gedupeerden die al een praktijkexamen gepland hadden staan. Ook wordt jullie een exclusieve korting geboden: 10 rijlessen inclusief examen aanbieden voor 475 euro. Voor 50 min rijles 32 euro en Praktijkexamen voor 250 euro. Neem contact op via 0650608680 of per e-mail.

Spijkenisse, Barendrecht, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Rotterdam en omgeving

Autorijschool Maaswijk weet nog niet precies hoe ze willen helpen, maar dát ze willen helpen weten ze wel. Neem contact met ze op om te horen wat ze voor jou als gedupeerde van rijschool Aalbregt kunnen betekenen. Per telefoon bereik je ze op 0181641674, mailen kan ook natuurlijk.

Den Bosch, Tilburg, Rosmalen, Vugt, Boxtel, Oss, Heesch, Uden, Nijmegen en omstreken

Autorijschool A-drive biedt ook graag hulp. Ze willen korting bieden en, in sommige gevallen, zelfs gratis examens! Bespreek met de rijschool wat ze voor jou kunnen betekenen, neem contact op via 0636409301 of per e-mail.

Utrecht en omgeving

Mayar rijopleidingen wil de gedupeerden graag tegemoet komen. Neem persoonlijk contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op via 0685638314 of per e-mail.

Rijschool Sportive doet ook graag mee. Neem contact met ze op via 0646166559 of per e-mail. De rijschool bespreekt met de leerlingen persoonlijk hoe ze kunnen helpen.

Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Zaandam, Hoofddorp, Purmerend, Utrecht, Woerden, Hilversum, Nieuwegein, Soest, Amersfoort, Almere en omgeving

Rijschool Rijscholen Service Nederland wil leerlingen door het hele land helpen. Neem contact met ze op, ze kunnen je ongetwijfeld helpen!

Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Barendrecht en omgeving

Autorijschool Suzanne wil graag helpen maar heeft in de vakantieperiode geen mogelijkheden. Na die tijd schiet ze jullie graag te hulp. Stuur ze een mailtje voor meer informatie over de mogelijkheden.

Stompwijk, Zoeterwoude, Leiden en omgeving

Rijschool Immerzeel heeft het momenteel te druk om er leerlingen bij te nemen, maar wil wel graag helpen. Heb je geen haast en wil je meer over het aanbod weten? Neem gewoon even contact met ze op via 0619850255 of stuur ze een e-mail.

Zoetermeer

Rijschool Rob Hassankhan helpt ook graag mee, zij hebben plek voor 2 leerlingen en willen helpen met het rij-examen en het oefenen hiervoor. De exacte aanbieding of korting kun je met de rijschoolhouder bespreken, je bereikt ze via 0651512761 of per e-mail.

Den Haag, Leidschenveen, Leidschendam, Voorburg, Delft, Nootdorp, Rijswijk, Pijnacker en Zoetermeer

Rijschool de Gouden Raaf wil de gedupeerden ook helpen. Neem contact met ze op per e-mail of bel ze via 0610108628 om te bespreken wat ze voor jou kunnen doen.

Den Haag

Rijschool Roybewijs biedt leerlingen uit Den Haag graag hulp. Stuur ze een mailtje of bel ze op (0641984278) om de details te bespreken.

Lisse, de Duin, Bollenstreek, Leiden en omgeving

Rijschool Rittenburg wil ook graag helpen en denken aan een exclusieve korting voor gedupeerden. Verdere details van dit aanbod doorspreken? Neem contact op via 0651938844 of per e-mail.

Venlo en omstreken

Verkeersschool Vos helpt jullie graag. Neem contact met ze op om te bespreken wat er mogelijk is: 0653268520.

Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda en omgeving

Rijschool All In One biedt hulp aan. Je bereikt ze via 0850194928 of per mail (info@all-in-one.nl) om het aanbod te bespreken

Rotterdam en omgeving

Rijschool Startis staat klaar voor gedupeerden uit Rotterdam. Neem telefonisch contact op via 0611000172, of stuur ze een mailtje (startis@icloud.com) om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen.

Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Bunnik, Vleuten, De Meern, Maarssen, Zeist en directe omgeving

Rijschool Utrecht bespreekt graag met de leerlingen persoonlijk hoe ze te hulp kunnen schieten. Woon je in deze regio? Neem contact met ze op: per telefoon via 0622224852 of stuur ze een e-mail.

Barendrecht en omstreken

Rijschool Motormouse wil ook graag helpen. Meer informatie over wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via 0651719497. Mailen kan natuurlijk ook.

Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht en omgeving

Ook Rijschool All The Way schiet jullie graag te hulp. Zij komen met een kortingsactie: 20 rijlessen + afrijden voor 650 euro. Neem contact met ze op via 0618859298.

Zaanstreek, Purmerend en omgeving

Rijschool Rijopleiding075 verzorgt rijlessen in het Nederlands, Frans en Arabisch. Ook zij hebben toegezegd jullie te willen helpen. Voor meer details over dit aanbod kan je een e-mail sturen.

De Meern, Harmelen, Maarssen, Vleuten, Nieuwegein, IJsselstein en omgeving

Autorijschool Drok helpt de ex-leerlingen van Aalbregt graag. Woon je in de regio? Neem contact met ze op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn: 0622922049, of per e-mail.

Wel interesse, (momenteel) geen budget?

We begrijpen dat je op dit moment even geen geld en wellicht ook geen vertrouwen meer hebt om nieuwe rijlessen te volgen. Natuurlijk hoef je niet direct gebruik te maken van de aanbiedingen, haast je niet en vergelijk goed! De rijscholen zullen vast inzien dat er tijd nodig is om opnieuw budget te verzamelen.

Amersfoort en omgeving

Autorijschool Verburgt heeft aangegeven leerlingen uit de regio Amersfoort te willen helpen. Neem contact op met de rijschooleigenaar om te bespreken wat hij voor jou kan doen.

Er komen nog dagelijks nieuwe aanmeldingen bij ons binnen, we zorgen regelmatig voor een update.

Deel deze pagina!

Deel ervaringen met anderen!

Ga je gebruik maken van een van de speciale aanbiedingen die we hieronder verzameld hebben? Laat onderaan deze pagina, of op de profielpagina van de rijschool, een rijschool review achter. Zo weten andere leerlingen ook of een aanbod wel of niet bevalt!

Oproep aan rijschoolhouders

Zoals te lezen in diverse online kranten en op het profiel van rijschool Aalbregt, is de rijschool failliet. Tenminste, dat is het verhaal van eigenaar, die momenteel nog spoorloos is. Veel leerlingen zijn geld verloren, sommigen tot wel 2000 euro. Bent u rijschoolhouder en kunt u iets voor de gedupeerde leerlingen betekenen? Wellicht wilt u leerlingen die erg veel geld zijn verloren eenmalig een hoge korting bieden, neemt u alstublieft contact met rijschoolspecialist.nl op via de blauw knop. Met meer dan 4000 getroffen leerlingen is alle hulp welkom. Ook wanneer u iets voor de 90 rij-instructeurs kunt betekenen horen we het uiteraard graag.

Op dit moment verzamelen we de contactgegevens en aanbiedingen van rijscholen die te hulp willen schieten. Er hebben zich al tientallen rijscholen gemeld, meer aanmeldingen zijn welkom! We zetten alles voor jullie op een rijtje en delen de gegevens begin komende week op deze pagina en op de Facebookpagina die de gedupeerde leerlingen hebben aangemaakt.

Ben je zelf een van de gedupeerden? Laat rijschool review achter en teken de petitie die door leerlingen zelf is gestart. Het delen van deze hulpactie op social media helpt ook. Bedankt!

19 reviews for Hulpactie gedupeerden van failliete rijschool Aalbregt

3.8
12
0
2
1
4

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. P slok

  Hallo met Pim Slok, ik ben ook een gedupeerde instructeur bij deze “rijschool”
  Gelukkig ben ik er niet ingetrapt om franchiser te worden by hun, daar ik deze constructie wantrouwde, ik heb 38 jaar mijn eigen autorijschool gehad, en ik gaf les bij deze rijschool op de automaat, nou nou pffff. met de meeste van deze leerlingen heb je een tovenaar s diploma nodig al zouden een berg van deze mensen een paar duizend lessen gehad hebben dan nog geen rijbewijs!!!!!!! Dit kon gewoon niet was een piramide spel een zucht en boem vallen.

  Ik ben nu een beetje bijgekomen hiervan en ik zoek werk als instructeur voor cat b, schakel en automaat, en cat be aanhangwagen zowel part time als fulltime voor contact 0614472464 of nedtrade@gmail.com

 2. Michael

  Hartelijk dank!

 3. Dawit Yemane

  beste heer, ik heb 2000 euro betaald. ik heb 16 lessen gehad. ik ben dus gedupeerden van rijschool Aalbregt.

 4. Marco reuvers

  Niemamd uit Haarlem ook een gedupeerde van 1800 en ja moet nu ook kijke hoe nu veder zonder je geld en je kracht Marco reuvers

 5. Nadia

  Ik ben ook gedupeerd,

 6. Pascha Verschuren

  Is het niet verstandig om nu voor een rijschool te kiezen wrlke is aangesloten bij Bovag?

 7. Olga

  Heel fijn dit!!!

 8. Examinator

  Jullie zijn niet gedupeerd! Jullie wilden voor weinig je rijbewijs halen. Dat de ouders hun kinderen bij zo een rijschool hebben ondergebracht is onacceptabel. Rijscholen die een “mooie aanbieding” hebben uitstaan willen alleen een goeie reklame maken.
  De instructeurs van Aalbrecht en de rijscholen hier hebben allemaal een lage slagingspercentage. Dus jullie gaan weer met een slechte rijschool in zee. Niks van geleerd dus.. Man man man

 9. Claudia

  Dit mag nooit meer gebeuren.De consument moet beschermd worden. Het gaat in dit specifiek geval om heel studenten, die naast hun studie hard gewerkt hebben om geld bijeen te sparen om hun droom te verwezenlijken en nu in keer het geld kwijt zijn. Dit moet de 1ste en de laatste keer zijn dat dit plaatsvindt in Nederland!!!!

  Toppers zijn de rijscholen die nu inspringen om de gedupeerden te willen helpen. CHAPEAU!

 10. M. Wensveen

  Erg lief, wij zijn gedupeerd. Ik zie ook comments die erg negatief zijn. Die mensen moeten zich realiseren dat wij heus wel eerst wat onderzoek hebben gedaan. Hij stond positief vermeld. En ook het bedrag van1999 euro is niet te mooi om waar te zijn. 7 jaar geleden was ik voor mijn zoon 1600 euro kwijt

 11. Patricia van der Goes

  Helaas mijn dochter ook gedupeerd,1799 euro kwijt,heb ik jaren voor moeten sparen!
  We gaan nu maar opnieuw beginnen met sparen en dan hopen dat ze ooit toch nog zicht heeft op dr rijbewijs.
  Heel fijn dat deze actie op is gezet en dat er veel aanmeldingen van rijscholen is!

 12. Sylvia Kanbier

  Sympatieke actie. Mijn dochter is ook een gedupeerde. €1.999 betaald. Ze wil natuurlijk wel graag verder. Bollenstreek.

 13. Gerard

  De gedupeerden zouden naar de zzp-ers moeten gaan die met Aalberts in zee gingen. Zij hadden kunnen weten dat zo’n constructie gedoemd was te mislukken, zoals vaker is gebeurd.

 14. Ben

  Goedkoop is duurkoop.
  Nu moeten de gerespecteerde en eerlijke rijscholen dit opvangen?
  Was maar meteen naar een betere en vaak wat duurdere rijschool gegaan.

 15. Ayan

  Super actie, ik ben ook een gedupeerde.

 16. Miranda

  Top actie!
  Snap dat er veel gedupeerden zijn, waaronder mijn zoon, paar duizend euro armer en nog geen rijbewijs…
  Wat is nu wijsheid…ergens overnieuw beginnen, kost wéér een paar duizend euro…want bij elke rijschool waar je je aanmeld, begin je opnieuw…
  Weet ook niet wat te doen nu…genoeg die zich melden om een graantje mee te pikken maar daar lost de schade zich niet mee op.
  Er zal ook geen rijschool zijn die zegt: ik geef je een gratis rijbewijs (op vertoon van je afschrift dat je betaald hebt bij Aalbregt en wanneer je gestart bent) om tegemoet te komen…
  Zou dit wel gebeuren, wat krijg je dan positieve reclame voor je bedrijf die je met hart en ziel runt…
  De autorijscholen en CBR zitten overvol en overal zijn wachtlijsten…
  Eerlijk duurt t langst…

 17. Karima

  Super actie, ik ben ook een gedupeerde.

 18. Patrick hoen

  Goed actie een samen met goed een eerlijk rij scholen kunnen jullie het probleem aan pakken want zo worden de rij scholen er ook in betrokken

 19. Jeroen

  Goede actie

Hulpactie gedupeerden van failliete rijschool Aalbregt
Hulpactie gedupeerden van failliete rijschool Aalbregt

Rijschoolspecialist.nl
Logo