vanderschoot rijschool

Alle details over vanderschoot rijschool.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van vanderschoot rijschool is 0%, 4 personen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij vanderschoot rijschool? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Emmen. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres- en contactgegevens van vanderschoot rijschool.

De school heet een locatie in 2E Exloermond. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Noorderkijl 7, 9571AR 2E Exloermond. De rijschool bellen? 06 51 54 50 74. Het KvK-nummer van de rijschool is 830033710000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1631R4.

Wat is de locatie van vanderschoot rijschool precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in 2E Exloermond.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in 2E Exloermond. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Wolters rijopleiding en Rijschool Zoer.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: vanderschoot rijschool

Slagingspercentage

0

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 54 50 74

Adres

Noorderkijl 7

Postcode

9571AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

830033710000

Rijschoolnummer

1631R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “vanderschoot rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo