Autorijschool José Kerkhof

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool José Kerkhof.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool José Kerkhof is 52%, 31 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Start je met rijles bij Autorijschool José Kerkhof? Dan heb je de keus uit 1 CBR-locaties: Utrecht.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool José Kerkhof.

De rijschool heeft een vestiging in Wijk Bij Duurstede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Rosmolen 35, 3961LH Wijk Bij Duurstede. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 11 03 97 31. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 504500770000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5568A1.

Waar zit Autorijschool José Kerkhof precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Wijk Bij Duurstede.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Wijk Bij Duurstede. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Hamouti en rijschool G.J. van der Linden.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool José Kerkhof

Slagingspercentage

52

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 11 03 97 31

Adres

Rosmolen 35

Postcode

3961LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

504500770000

Rijschoolnummer

5568A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool José Kerkhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool José Kerkhof
Autorijschool José Kerkhof

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo