Richard van Amerongen Rijopleidingen

Alle gegevens van Richard van Amerongen Rijopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Richard van Amerongen Rijopleidingen ligt op 87%, 23 personen deden examen bij deze school (rijbewijs AVB). Kies je voor les bij Richard van Amerongen Rijopleidingen? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Utrecht, Leusden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Richard van Amerongen Rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Langbroek. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Doornseweg 14, 3947ME Langbroek. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 27 25 07 81. Het KvK-nummer van deze rijschool is 717737110000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1339U4.

In welke plaats vind ik Richard van Amerongen Rijopleidingen precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Langbroek.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Langbroek. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Motorrijschool Hallo Moto en Motorrijschool Frank Van Gerwen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Richard van Amerongen Rijopleidingen

Slagingspercentage

87

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 27 25 07 81

Adres

Doornseweg 14

Postcode

3947ME

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht, Leusden

KvK-nummer

717737110000

Rijschoolnummer

1339U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Richard van Amerongen Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Richard van Amerongen Rijopleidingen
Richard van Amerongen Rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo