Raymond Roeten Rijtrainingen

Lees alles over Raymond Roeten Rijtrainingen.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Raymond Roeten Rijtrainingen ligt op 54%, 71 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Vandaag nog je eerste stap richting rijbewijs zetten? Start met online oefenen door gratis theorie-examens te maken. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Raymond Roeten Rijtrainingen? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Leusden.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Raymond Roeten Rijtrainingen.

Je vindt deze rijschool in Doorn. Hierbij de adresgegevens van de school: De Beaufortweg 48, 3941PB Doorn. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 0343-412678, of 06-52074456. Voor meer informatie kijk je op hun website: rroeten.nl. Het KvK-nummer van de school is: 302342010000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9313R7.

Waar bezoek ik Raymond Roeten Rijtrainingen?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in Doorn.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Doorn. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Grootkop en Rijschool Storm.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Raymond Roeten Rijtrainingen

Slagingspercentage

54

Aantal examens

71

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

0343-412678

Telefoon-nr

06-52074456

Website

rroeten.nl

Adres

De Beaufortweg 48

Postcode

3941PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

302342010000

Rijschoolnummer

9313R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Raymond Roeten Rijtrainingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Raymond Roeten Rijtrainingen
Raymond Roeten Rijtrainingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo