Rijschool Safe Ride

Alle informatie over Rijschool Safe Ride.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Safe Ride ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AVB). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Safe Ride? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Safe Ride.

De rijschool is te vinden in Driebergen-Rijsenburg. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Arnhemsebovenweg 43, 3971MB Driebergen-Rijsenburg. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0655172303. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 57881235. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8426U7.

In welke plaats zit Rijschool Safe Ride precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Driebergen-Rijsenburg.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Driebergen-Rijsenburg. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Motorrijschool Peter Waterval en Motorrijschool XT.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Safe Ride

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0655172303

Adres

Arnhemsebovenweg 43

Postcode

3971MB

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

57881235

Rijschoolnummer

8426U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Safe Ride”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo