Autorijschool van Gelooven

Ontdek alles over Autorijschool van Gelooven.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Gelooven ligt op 50%, 4 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool van Gelooven? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Maastricht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool van Gelooven.

Deze rijschool is gevestigd in Gronsveld. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Julianastraat 9, 6247CD Gronsveld. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: info@vangelooven.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 043 751 85 04, of 06 10 06 11 07. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: vangelooven.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 601573050000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2480U7.

In welke plaats vind je Autorijschool van Gelooven precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Gronsveld.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Gronsveld. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool van der Kaap en Aad van der Voorde.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool van Gelooven

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@vangelooven.nl

Telefoon

043 751 85 04

Telefoon-nr

06 10 06 11 07

Website

vangelooven.nl

Adres

Julianastraat 9

Postcode

6247CD

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht

KvK-nummer

601573050000

Rijschoolnummer

2480U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Gelooven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool van Gelooven
Autorijschool van Gelooven

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo