Autorijschool Joost Wentink

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Joost Wentink.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Joost Wentink is 57%, 148 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Joost Wentink? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Venlo. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Contact & telefoon van Autorijschool Joost Wentink.

Deze school is gevestigd in Oostrum Lb. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Sparrendreef 2A, 5807EK Oostrum Lb. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: joost@joostwentink.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 34 56 28 29. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: joostwentink.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 613899430000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3743Z8.

In welke plaats zit Autorijschool Joost Wentink precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Oostrum Lb.

Klik hier voor alle Rijscholen in Oostrum Lb. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: V.O.F. Linders en Versteegen en Rijschool Connect.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Joost Wentink

Slagingspercentage

57

Aantal examens

148

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

joost@joostwentink.nl

Telefoon-nr

06 34 56 28 29

Website

joostwentink.nl

Adres

Sparrendreef 2A

Postcode

5807EK

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

613899430000

Rijschoolnummer

3743Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Joost Wentink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Joost Wentink
Autorijschool Joost Wentink

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo