Autorijschool Joost Wentink

Alles over Autorijschool Joost Wentink.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Joost Wentink ligt op 58%, 77 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Rijles volgen bij Autorijschool Joost Wentink? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Venlo.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Jij als leerling hebt daar natuurlijk profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Joost Wentink.

De rijschool heeft een vestiging in Venray. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Rosa Manusstraat 18, 5803AJ Venray. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 34 56 28 29. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, joostwentink.nl. Het KvK-nummer van de school is 613899430000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3743Z8.

Waar zit Autorijschool Joost Wentink (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Venray.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Venray. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Beumers en Linskens verkeerstrainingen V.O.F..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Joost Wentink

Slagingspercentage

58

Aantal examens

77

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 56 28 29

Website

joostwentink.nl

Adres

Rosa Manusstraat 18

Postcode

5803AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

613899430000

Rijschoolnummer

3743Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Joost Wentink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Joost Wentink
Autorijschool Joost Wentink

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo