Rijschool Dennis

Alle details over Rijschool Dennis.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dennis is 86%, 28 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Dennis? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Venlo. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Dennis.

De school heeft een vestiging in Venray. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Klaproos 31, 5803HE Venray. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 50 52 59 60. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 831659160000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1811F6.

Waar bezoek ik Rijschool Dennis (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Venray.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Harrie Willemse en Rijschool Mitch.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Dennis

Slagingspercentage

86

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 52 59 60

Adres

Klaproos 31

Postcode

5803HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

831659160000

Rijschoolnummer

1811F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dennis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo