Autorijschool Ven-Rij

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Ven-Rij.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ven-Rij ligt op 83%, 12 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Ven-Rij? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Venlo. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Ven-Rij.

Deze rijschool vind je in Venray. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Christoffelkruid 26, 5803CJ Venray. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: peter@ven-rij.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (0478) 58 43 40, of 06 222 55 729. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: ven-rij.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 140979730000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4760U8.

Waar vind je Autorijschool Ven-Rij?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Venray.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Ard Vissers en Autorijschool Ilonka Van Perlo.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Ven-Rij

Slagingspercentage

83

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

peter@ven-rij.nl

Telefoon

(0478) 58 43 40

Telefoon-nr

06 222 55 729

Website

ven-rij.nl

Adres

Christoffelkruid 26

Postcode

5803CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

140979730000

Rijschoolnummer

4760U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ven-Rij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo