Autorijschool Ven-Rij

Alles over Autorijschool Ven-Rij.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ven-Rij ligt op 90%, 10 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor rijles bij Autorijschool Ven-Rij? Je kiest uit een van de 1 CBR-examenlocaties: Venlo.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Ven-Rij.

De school heet een locatie in Venray. Hierbij de adresgegevens van de school: Christoffelkruid 26, 5803CJ Venray. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (0478) 58 43 40, of 06 222 55 729. Deze rijschool heeft een eigen site: ven-rij.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140979730000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4760U8.

In welke plaats zit Autorijschool Ven-Rij (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Venray.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Mulders Autorijschool en Verkeersschool Ard Vissers.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Ven-Rij

Slagingspercentage

90

Aantal examens

10

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0478) 58 43 40

Telefoon-nr

06 222 55 729

Website

ven-rij.nl

Adres

Christoffelkruid 26

Postcode

5803CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

140979730000

Rijschoolnummer

4760U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ven-Rij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo