Autorijschool Johan Harkhoe

Alles over Autorijschool Johan Harkhoe.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Johan Harkhoe is 62%, 26 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Johan Harkhoe? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Utrecht.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Johan Harkhoe.

Deze rijschool is gevestigd in Zeist. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Brugakker 1216, 3704WD Zeist. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 621850098. Het KvK-nummer van de school is 243509790000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1949G8.

Waar zit Autorijschool Johan Harkhoe (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Zeist.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Zeist. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Primera en Autorijschool Geslaagd.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Johan Harkhoe

Slagingspercentage

62

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

621850098

Adres

Brugakker 1216

Postcode

3704WD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

243509790000

Rijschoolnummer

1949G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Johan Harkhoe”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Johan Harkhoe
Autorijschool Johan Harkhoe

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo