Autorijschool Jo Smeets Erp ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Jo Smeets

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Jo Smeets.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jo Smeets ligt op 84%, 19 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Autorijschool Jo Smeets? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Mierlo. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & aanbiedingen

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Beschikt de school over een keurmerk?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Jo Smeets.

De rijschool heeft een locatie in Erp. Hierbij de adresgegevens: Schansoord 46, 5469SH Erp. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 633854548. De rijschool beschikt over een eigen website: autorijschooljosmeets.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 616545070000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2775Z1.

In welke plaats vind je Autorijschool Jo Smeets?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Erp.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Erp. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijopleiding de Buck en Autorijschool KAMAL.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Jo Smeets

Slagingspercentage

84

Aantal examens

19

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

633854548

Website

autorijschooljosmeets.nl

Adres

Schansoord 46

Postcode

5469SH

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

616545070000

Rijschoolnummer

2775Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jo Smeets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo