Autorijschool Ishu

Alles op een rijtje over Autorijschool Ishu.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ishu ligt op 58%, 12 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Ishu? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Emmeloord. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Ishu.

Deze school heeft een locatie in Almere. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Jan Rijksenstraat 131, 1335NR Almere. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: ishu.68@hotmail.com. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 45 36 30 45. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 321490140000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6181X1.

Waar zit Autorijschool Ishu?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in Almere.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: 5todrive en Autorijschool “Mir”.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Ishu

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

E-mail

ishu.68@hotmail.com

Telefoon-nr

06 45 36 30 45

Adres

Jan Rijksenstraat 131

Postcode

1335NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

321490140000

Rijschoolnummer

6181X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ishu”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo