Rijschool Het Zicht

Lees meer over Rijschool Het Zicht.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Het Zicht ligt op 26%, 106 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Het Zicht? Dan heb je de keuze uit 2 CBR afrijdlocaties: Emmeloord, Eemnes. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Het Zicht.

De school heet een locatie in Almere. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Nova Zemblastraat 39, 1339SG Almere. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 23 12 68 95. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 321399300000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1257G5.

Wat is de locatie van Rijschool Het Zicht precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Almere.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Almere. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Succes Dordrecht en Rotterdam en Rijschool Ton de Haan.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Het Zicht

Slagingspercentage

26

Aantal examens

106

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 23 12 68 95

Adres

Nova Zemblastraat 39

Postcode

1339SG

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

321399300000

Rijschoolnummer

1257G5

Reviews

0.0
3
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Natascha Vasconcellos

  Mijn dochter had vrees voordat ze op examen moest bij een andere rijschool waar de begeleiding en het persoonlijk contact bar slecht was. Via Google bij Carlos van Rijschool het Zicht uitgekomen. Die heeft haar met een les andere inzichten gegeven, door zijn kalmte en geduld is er rust ontstaan en heeft het geresulteerd dat mijn dochter in 1 x geslaagd is voor haar rij examen. Wij willen Carlos langs deze weg hartelijk danken en mijn zoon gaat over 4 jaar zeker bij hem rijden.

 2. Naiema

  Carlos is de beste rij instructeur die ik ooit gehad heb!!! In 5 lessen heb ik supper veel geleerd ,ook kreeg meer zelfvertrouwen waardoor ik mijn examen gehaald heb.

 3. Arnout Bosscher

  Carlos is een topper.
  Hij was meedenkend en maakte situaties overzichtelijk voor mij. En
  gaf mij meer zelfvertrouwen waardoor ik met succes het examen heb behaald.

 4. Stella

  Ik heb zo’n 40 uur les gehad bij Carlos van Rijschool Het Zicht. Over het algemeen heb ik een goede ervaring gehad bij deze rijschool. Carlos was professioneel, meedenkend en hij paste zich gemakkelijk aan aan mijn wensen. Hij vroeg vaak wat ík wilde, en dan hield hij daar rekening mee in de lessen.

  Wat ik erg fijn vond is dat je in vrijwel alle lessen in het Gooi rijdt, waar je uiteindelijk ook moet afrijden. Zo wordt je goed bekend met het gebied en voel je je beter voorbereid op je examen. Verder was er aan de uitleg van Carlos over hoe dingen werken in en buiten de auto niet veel aan te merken; het was duidelijk genoeg.

  Als ik een minpunt moet noemen dan is het dat de administratie van de uren soms wat minder soepel ging, en dat het dus hier en daar niet helemaal duidelijk was hoeveel ik de rijschool nog verschuldigd was. Gelukkig was Carlos daar vrij makkelijk in en kon er eigenlijk altijd wel een redelijke schatting worden gemaakt.

Rijschoolspecialist.nl
Logo