Rijschool RIJZO

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool RIJZO.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool RIJZO ligt op 29%, 7 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met les bij Rijschool RIJZO? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR locaties: Emmeloord, Eemnes.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool RIJZO.

De rijschool is gevestigd in Almere. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Semarangplantsoen 12, 1335GW Almere. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 41 03 06 80. De rijschool heeft een eigen website: rijzo.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342529290000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4293F8.

Waar vind ik Rijschool RIJZO (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Almere.

Bekijk alle Rijscholen in Almere. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Folkers en Auto- En Motorrijschool Royal.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool RIJZO

Slagingspercentage

29

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 03 06 80

Website

rijzo.nl

Adres

Semarangplantsoen 12

Postcode

1335GW

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes

KvK-nummer

342529290000

Rijschoolnummer

4293F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool RIJZO”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo