Rijschool Nordin

(49 klantbeoordelingen)

Alle informatie over Rijschool Nordin.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nordin is 82%, 11 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Nordin? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Emmeloord. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Nordin.

Deze rijschool heeft een locatie in Almere. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Anjerstraat 15, 1338TN Almere. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (036) 523 01 36, of 06 26 50 82 37. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 390705510000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0574G8.

Waar vind je Rijschool Nordin precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Almere.

Bekijk hier alle Rijscholen in Almere. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Rijzicht en Wanna Drive?.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Nordin

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(036) 523 01 36

Telefoon-nr

06 26 50 82 37

Adres

Anjerstraat 15

Postcode

1338TN

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

390705510000

Rijschoolnummer

0574G8

49 reviews for Rijschool Nordin

4.9
45
4
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Nora

  In 1x geslaagd!

 2. Bouchra

  Top rijschool! Examen in 1x gehaald

 3. Iman

  Today I got my driving licence thanks to Nordin. I am very happy I couldn’t do it without his support. He teach you with heart and he fight for you even if he doesn’t have time he makes time for you and he cares and worry about you. He makes driving easier and funny! Don’t search an other school because you won’t find a better one. I will never forget the big effort he made with me. Thank you very much, I am very greatfull.

 4. Nick

  In 1 x geslaagd dankzij nodin

 5. Lian

  Wow!! Zojuist mijn rijbewijs in 1x gehaald

  Ik ben ontzettend goed begeleid door Fatima!! Met veel liefde en geduld heeft ze mij in het hele proces begeleid. Met alle tips en adviezen op zak voel ik mij bekwaam genoeg om veilig de straat op te gaan.
  Ze heeft me geleerd om niet op te geven als het moeilijk wordt, maar juist om te volharden tot het eind. Daarnaast had ze enorm veel geduld voor alle momenten waarop ik een fout maakte, maar alsnog nam ze de tijd om te reflecteren over de hele rit. Ik kan geen betere rij-instructrice, coach, begeleider of mens bedenken.

  De kwaliteit en professionaliteit van de rijschool in combinatie met de betrokkenheid is voor mij de reden om voor Rijschool Nordin te kiezen.

  Fatima, ik wil je hartelijk bedanken voor alle tips, wijze lessen en levensadviezen!! God rijkelijke zegen toegewenst!! Het was een eer om je als rij-instructrice gehad te hebben. Van de bodem van mijn hart, nogmaals bedankt!!

  Liefs,

  Lian

 6. Dounia Aboukaffal

  Fatima heeft mij heel erg geholpen. Kwam van een andere rijschool. Was best wel onzeker in de auto. Maar ze heeft me er goed doorheen geholpen. Heb gelukkig mijn rijbewijs gehaald. Bedankt rijschool Nordin, zonder jullie hulp had ik het niet gehaald.

 7. Abrianna

  Ik ben heel blij dat ik bij Fatima bij rijschool Nordin heb gereden. Ik voel me begrepen en ben zeer goed structureel en inzichtelijk begeleid naa r het examen niveau waarbij ik plezier op de rijopleiding heb gehad. Ik heb last van faalangst en de manier waarmee is geoefend heeft mij geholpen om mijn examen in 1x te halen.

 8. Anna Bartosh

  Voor mij is dit de beste rijschool in Almere, omdat ik. Ik ben goed begeleid naar het examen en ben ik in één keer bij hun geslacht. Ik heb slechts ervaring met andere school, waar ik drie afgebroken examen heb gedaan. Nu heb ik ervaring wat echte rijlessen zijn. Ik voel me zeker en heb vandaag mij rijbewijs eerlijke verdient door de goede begeleiding.
  Ik raad rijschool Nordin ideeën aan!!!!

 9. Petra

  Wat een fijne rijschool! Na een nare ervaring op mijn 18e wilde ik op latere leeftijd toch nog proberen mijn rijbewijs te halen. Rijschool Nordin werd me aanbevolen door een vriendin die er hele positieve ervaringen mee had. En ik ook!!! Ik ben heel geduldig en professioneel begeleid tijdens de lessen. Ze zijn gespecialiseerd in leerlingen met faalangst. Er was oog voor mijn onzekerheid en stress. Ik kreeg naast een hele goede rijopleiding, handvatten om om te gaan met de spanningen. De rijschool is tot het uiterste gegaan om me naar een geslaagd examen toe te leiden, altijd geduldig en op een persoonlijke manier. Vandaag mag ik dan ook mijn rijbewijs op gaan halen!

 10. Cerise

  Ontzetten fijn begeleid door Fatima. Ze heeft me altijd goed ondersteund en heeft me de zekerheid gegeven die ik nodig had. Had het niet zonder haar geduld en actieve aanpak niet gekund. Heb door haar zelfs met complimenten van de examinator in een keer mijn rijbewijs gehaald!

 11. Vine Mekking

  Super fijne lessen gehad! Oprecht fijne begeleiding bij de lessen, ondanks mijn eigenwijze houding. Trainen streng maar wel aardig! Altijd een ondersteunende rol. Fatima heeft mij tot het einde begeleid, ik ben ondanks mijn perfectionisme en stress in 1 keer geslaagd! Met een extra compliment van de examinatrice 🙂

 12. Anissa

  Bij Fatima terecht gekomen. Zeer geduldig met mij geweest, daar ben ik haar erg dankbaar voor. Rijbewijs in 1x gehaald zoals we elkaar hadden beloofd.

 13. Ibtissam

  Eerst tussentijdse toets gedaan als prettig ervaren en daarna examen in een keer gehaald. Goede begeleiding en serieuze lessen! Heel tevreden.

 14. Badreddine

  Heel goed geholpen door Nordin. Heel leerzaam en goede uitleg. Gezellig in de auto met hem. Naast dat hij je dingen leert hoor je het ook als je iets goed doet wat fijn is.

 15. Colin k

  Had een hele goeie ervaring gehad bij rijschool nordin ben ook blij dat ik in een ben geslaagd. Zijn lessen(nordin) waren zeer leerzaam en duidelijk

 16. Hamza

  Nordin is een ervaren instructeur met passie en affiniteit. Echt een vakman die leeft voor zijn werk. Het was niet gemakkelijk, maar dankzij de verdiensten van de rijschool in één keer geslaagd!

 17. Naomi

  De rijlessen van Fatima waren heel leerzaam en hebben mij heel erg geholpen. Vanaf het begin dat ik ben begonnen met rijlessen tot het slagen van mn examen, ben ik super goed begeleid en heeft ze veel geduld met mij gehad. Elke les was super leerzaam en stapje voor stapje heeft Fatima mij voorbereid op mn examen. Vandaag is eindelijk de dag dat ik het heb gehaald & had dit zeker niet gekund zonder Fatima!
  En natuurlijk in 1 keer geslaagdd!!!

 18. Selver

  Nordin heeft veel aandacht gegeven tijdens mijn lessen en heeft alles goed uitgelegd. Ik had wat angst met rijden maar daar hielp Nordin mij goed bij door mij gerust te stellen! Uiteindelijk in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Top rijschool ben super blij!

 19. Ilja

  Een goede en ervaren rijschool en de instrucuur weet wat voor de leerling het beste is
  In 1x bijzondere verrichtingen gehaald en in 1x praktijk dankzij goeie lessen

 20. Daniël Hoeseni

  FIJNE RIJSCHOOL EN ME RIJBEWIJS IN 1X. Ik heb goede lessen gehad van nordin. Hij is heel sociaal en vertrouw baar. Hij heeft vertrouwen in zijn leerlingen en gaat door het vuur voor je. Hij regelt alles. Nordin rijschool is een top rijschool naar mijn mening

 21. GRACE Rozenblad

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald . Perfecte training van Fatima gekregen. Ondanks mijn leeftijd, is mijn droom vandaag uitgekomen. Door de positieve aanpak geeft dit mijn energie om de weg op te gaan.

 22. RJ

  Nordin is een goede instructeur, hij heeft mij geholpen met het overwinnen van mijn onzekerheid en heb daardoor mijn praktijkexamen in 1x gehaald

 23. Sanne K

  Ik heb met veel plezier bij deze rijschool gelest. Er is veel rust en begeleiding tijdens het rijden en mede daardoor zit er veel progressie in de lessen. Ik heb veel vertrouwen gekregen in mijn rijvaardigheden door de goede, maar vooral leuke en gezellige lessen met Fatima.

 24. Dilaisah Kasanredjo

  Vanaf het begin ben ik heel goed begeleid bij rijschool Nordin. Zelf ervaarde ik veel stress achter het stuur en zelfs dan konden ze me goed helpen. Ik heb mijn rijbewijs ook in een keer gehaald! Een zeer goede rijschool en zeker aan te bieden aan iedereen!

 25. Rodina Sobhi

  Ben na de lockdown begonnen en ondanks alle tegenslagen onderweg heb ik niet extra lessen nodig gehad om mijn rijopleiding op te pakken. Heb hem in 1x gehaald vandaag dankzij de supergoede begeleiding van Fatima.

 26. Chahrazad

  Na dat mijn zus en broer bij rijschool Nordin hun rijbewijs hebben gehaald. Heb ik hem ook in 1x gehaald. Ze zijn geduldig en begripvol, zij nemen echt de tijd voor je!!

 27. Imran Chaaibi

  Ik ben natuurlijk in 1 keer geslaagd ja en dat door nordin rijschool de beste van almere, neeeee van heel Nederland weet ik wel zeker. Super goeie uitleg en perfect geholpen met de route naar mijn rijbewijs. Ik raad jullie het allemaal oprecht aan om bij Nordin rijschool te lessen als je gemakkelijk en snel je rijbewijs wilt halen!!! Dus waar wacht je op ga naar hun site en bel ze voor je eerste rijles!!!!

 28. Zadi

  Ik ben bij Fatima terecht gekomen. Zij had heel veel geduld met mij en heeft me heel goed voorbereid. Ik heb alleen maar goede ding en om te zeggen over hun. Zeker een aanrader als je je rijbewijs wilt halen! Ben ook in een keer geslaagd met hun!

 29. Julia

  De lessen waren erg leerzaam, ik heb geleerd om in mezelf te geloven en hoe ik mezelf kan laten zien in het verkeer. Nordin heeft me goed geholpen om zelfverzekerd het examen in te gaan, en ik heb hierdoor in 1x mijn rijbewijs gehaald.

 30. Anoniem

  Zeer goede rijschool, duidelijke uitleg en goeie instructeurs. Ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

 31. Sahar

  Ik ben vandaag in 1 keer Geslaagd voor mijn rijbewijs ! Heel erg bedankt Nordin!! Heel blij mee! De lessen waren behulpzaam en duidelijk. Hij legt alles stapvoets uit, wat extra helpt tijdens het rijden. Echt 100% een Aanrader.
  De Beste professioneel rijschool ever

 32. Gabriel

  Hele aardige instructeur, werkt met goede structuur in de lessen. Heel duidelijk en komt afspraken na. Ik ben in een keer geslaagd!

 33. Mike

  Vandaag in 1 keer geslaagd bij Nordin. Na een spoedopleiding. Waar ik geen zelfvertrouwen had wist Nordin mij deze te geven. Waar ik daarna overmoedig werd wist hij bij mij de juiste snaar te raken. Ik werd een paar keer flink geïrriteerd omdat ik wist dat hij gelijk had. Zijn manier van lesgeven heeft mij echt geholpen om in 1 keer te slagen! Dank je wel!

 34. Safura

  Beste rijschool, Fatima heeft erg veel geduld met mij gehad. Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald, erg blij mee!!

 35. Jan Dirk

  Bij Nordin heb ik een zeer goede leerervaring. Nordin geeft je de tijd en focust op de dingen die je nodig hebt. Zo kun je alles wat je nodig hebt om het examen te halen, maar ben je ook klaar om na je examen de weg op te gaan.

 36. Nabil

  Rijlessen van Nordin zijn heel leerzaam. Hij is altijd eerlijk wat betreft advies en kan goed anticiperen op hoeveel lessen je nodig zult hebben en wanneer je examen kan doen. Nordin is een man met veel ervaring en als je in één keer wilt slagen is dit het juiste adres

 37. Ilias

  Mijn ervaring bij Nordin is zeer goed. De lessen waren behulpzaam en duidelijk. Hij legt alles stapvoets uit, wat extra helpt tijdens het rijden. Al met al raad ik deze rijschool zeker aan.

 38. Gaby

  Ik ben super dankbaar voor Nordin. Je bent een hele fijne instructeur en wist bij mij door te dringen. Je hebt mij rust gegeven en zelfvertrouwen. Dankjewel en blijf zo doorgaan!!!

 39. Raya

  Hele fijne rijschool, ik ben goed stap voor stap begeleid. geeft veel aandacht aan verbeterpunten, streng wanneer het nodig is en dat is precies wat ik nodig had. In 1x geslaagd!

  Top rijsschool!

 40. Sam Krale

  Goede rijschool, fijne begeleiding. In de eerste paar lessen krijg je de basis te leren, dus de auto onder controle krijgen, het kijkgedrag, maar ook al tips voor het inzicht en voor het theorie/praktijkexamen. Verder krijg je goede feedback na de les die je later kan gebruiken.

 41. Shernaz Ceulemans

  Ik heb alleen maar plus punten. Ik begon met heel veel angst om te rijden, maar ze hebben mij zo goed begeleid en stap voor stap naar de finish geholpen. Ze geven je veel vertrouwen in jezelf en doen er alles aan om het uiterste uit jezelf te halen. Ik kan nu niet trotser zijn op mezelf en op hen. Conclusie, dit is mijn beste beslissing geweest!

 42. Priscilla

  Top lessen! Alles wordt duidelijk uitgelegd en Nordin heeft veel geduld. Ben zeer tevreden. Nadat ik wou opgeven nadat ik was gezakt heeft Nordin mij toch aangemoedigd om verder te gaan en daar ben ik erg blij mee!

 43. rayen

  Vorig jaar wezen googlen naar het hoogste slagingspercentage in Almere. En daar stond nordin bovenaan. Een belletje gegeven, en vanwege het nette en vriendelijke gesprek een proefles aangevraagd. Had duidelijk meer les nodig dan gemiddeld. Bij een andere rijschool zou ik het echt niet in 1x halen. Bovendien zijn Nordin en zijn vrouw hele gezellige en sociale personen. Als je nu nog zoekt naar een rijschool, stop dan hier. En schrijf over een aantal maanden dezelfde revieuw als mij 😉

 44. Finn Ensing

  Ik heb echt genoten van mijn rij avontuur bij Nordin! Ondanks alle corona maatregelen de afgelopen tijd heeft de rijschool mij super geholpen om mijn doel te behalen, in 1 keer slagen! De rijles pakketten zijn erg aan te raden om zo snel mogelijk werk ervan te maken! Top instructeur die mij heeft laten ontwikkelen om te slagen bij het cbr. Hartstikke bedankt rijschool Nordin!

 45. Emre

  Toppers !! In 1x geslaagd !! Duidelijk uitleg soms beetje streng maar hoort er bij !

 46. Vir

  Nordin is een goede en soms strenge instructeur. Ik had het in mijn geval zeker nodig. Ik heb het idee dat ik pas bij Nordin de kunst van het autorijden beter begreep.

  Ik bedank Nordin voor de lessen en de tijd daar en zou deze rijschool zeker aanraden. Nordin stelt alles in werking om de leerling te laten slagen en dat is natuurlijk het belangrijkste.

  Bedankt voor alles, Nordin!

 47. Fati

  Zeker een aanrader!!! Professioneel, kwalitatief en sociaal. Ik heb goed les gehad en niet zo veel betaald en vond de rijlessen hartstikke fijn. Nu in 1x geslaagd!

 48. Yamina

  Top en leerzaam les gevolgd bij nordin rijschool vakkundig
  Ga zo door!!!

 49. Michel

  Mijn eerste rijles bij Nordin was op 31 januari 2020. Na jaren niet meer gereden te hebben, toch maar weer de draad opgepakt om mijn rijbewijs te gaan halen.
  De rijlessen in mijn jongere jaren heb ik tot twee keer aan toe moeten afbreken door omstandigheden, en had min of meer de hoop al een beetje opgegeven dat ik ooit nog een rijbewijs zou gaan halen.
  Door de ontstane schaamte geen rijbewijs te hebben (want wie heeft hem nou niet tegenwoordig) toch maar weer op zoek gegaan naar een rijschool om van dat schaamtegevoel af te komen. En geloof me, het is echt niet makkelijk om een rijschool uit te zoeken. Door de vele reviews die ik had gelezen over rijscholen, sprong er maar één uit met zéér goede waarderingen…en dat was rijschool NORDIN.

  Ik had al rij-ervaring, dus hoefde niet meer vanaf het begin te beginnen, en kon na een proefles meteen de snelweg op richting gooi.
  Mijn probleem op de weg zat hem meer in het op tijd kijken, over de schouder en de juiste handelingen uit te voeren.
  Dit heeft eigenlijk best wel lang geduurd voordat ik het allemaal goed onder de knie kreeg. Ik zag het op een gegeven moment dan ook niet meer zitten, de moed zakte mij in de schoenen en dacht dat het mij allemaal toch niet meer ging lukken. Door de vasthoudendheid en stimulatie van Nordin werd dat met iedere les toch weer een beetje beter, en mocht na vele lessen dan ook op weg naar Emmeloord om het examengebied te verkennen.

  In eerste instantie dacht ik, ‘dat gaat veel geld kosten’ iedere keer naar Emmeloord. Maar geloof mij maar… het is echt de moeite WAARD.
  Je leert héél veel weggetjes kennen waar je als je het niet geweten zou hebben, geheid een remingreep zou krijgen op je examen. je bent op die manier heel erg goed voorbereid wat je kan verwachten op de wegen tijdens je examen. Je leert precies waar je 30, 50 of 70 moet rijden. Ook de weggetjes waar je niet in mag en waar je EXTRA moet uitkijken.

  Halverwege mijn lessen geloofde ik er niet zo erg meer in dat het mij nog zou gaan lukken. Maar dankzij de vasthoudendheid van Nordin om je iedere keer weer hetgeen te laten doen waar je problemen mee hebt zonder dat je het door hebt, maakt hij een ware chauffeur van je!!

  Ik ben echt koppig en er kwam dan ook heel veel ‘ja maar’ uit mijn mond bij veel verkeerssituaties…
  Luister gewoon hoe hij het je uitlegt en vertrouw erop dat hij je ECHT wil helpen.
  Hij kan heel erg streng zijn als je tegen je examen aanloopt, maar deze beste kerel zorgt er wel voor dat je een rijbewijs krijgt!!

  Héél erg bedankt VRIEND dat je ook mij een rijbewijs hebt bezorgd. Ik zal de leuke ritjes en gesprekken die we hebben gehad zeker missen!!

  Het ga je goed!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo