Rijschool Nordin Almere ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Nordin

(12 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Rijschool Nordin.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nordin is 100%, 8 personen legden examen af (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Begin je met rijles bij Rijschool Nordin? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Emmeloord.

Auto theorie & aanbieding rijlessen

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je auto rijbewijs. Bestel het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Nordin.

Deze school vind je in Almere. Op zoek naar de adresgegevens? Anjerstraat 15, 1338TN Almere. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (036) 523 01 36, of 06 26 50 82 37. Het KvK-nummer van deze school is: 390705510000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0574G8.

Wat is de locatie van Rijschool Nordin (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Almere.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Almere. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool J. Van Aken en Verkeersschool vd Laan.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Nordin

Slagingspercentage

100

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 26 50 82 37

Adres

Anjerstraat 15

Postcode

1338TN

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

390705510000

Rijschoolnummer

0574G8

12 reviews for Rijschool Nordin

5.0
12
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Gaby

  Ik ben super dankbaar voor Nordin. Je bent een hele fijne instructeur en wist bij mij door te dringen. Je hebt mij rust gegeven en zelfvertrouwen. Dankjewel en blijf zo doorgaan!!!

 2. Raya

  Hele fijne rijschool, ik ben goed stap voor stap begeleid. geeft veel aandacht aan verbeterpunten, streng wanneer het nodig is en dat is precies wat ik nodig had. In 1x geslaagd!

  Top rijsschool!

 3. Sam Krale

  Goede rijschool, fijne begeleiding. In de eerste paar lessen krijg je de basis te leren, dus de auto onder controle krijgen, het kijkgedrag, maar ook al tips voor het inzicht en voor het theorie/praktijkexamen. Verder krijg je goede feedback na de les die je later kan gebruiken.

 4. Shernaz Ceulemans

  Ik heb alleen maar plus punten. Ik begon met heel veel angst om te rijden, maar ze hebben mij zo goed begeleid en stap voor stap naar de finish geholpen. Ze geven je veel vertrouwen in jezelf en doen er alles aan om het uiterste uit jezelf te halen. Ik kan nu niet trotser zijn op mezelf en op hen. Conclusie, dit is mijn beste beslissing geweest!

 5. Priscilla

  Top lessen! Alles wordt duidelijk uitgelegd en Nordin heeft veel geduld. Ben zeer tevreden. Nadat ik wou opgeven nadat ik was gezakt heeft Nordin mij toch aangemoedigd om verder te gaan en daar ben ik erg blij mee!

 6. rayen

  Vorig jaar wezen googlen naar het hoogste slagingspercentage in Almere. En daar stond nordin bovenaan. Een belletje gegeven, en vanwege het nette en vriendelijke gesprek een proefles aangevraagd. Had duidelijk meer les nodig dan gemiddeld. Bij een andere rijschool zou ik het echt niet in 1x halen. Bovendien zijn Nordin en zijn vrouw hele gezellige en sociale personen. Als je nu nog zoekt naar een rijschool, stop dan hier. En schrijf over een aantal maanden dezelfde revieuw als mij 😉

 7. Finn Ensing

  Ik heb echt genoten van mijn rij avontuur bij Nordin! Ondanks alle corona maatregelen de afgelopen tijd heeft de rijschool mij super geholpen om mijn doel te behalen, in 1 keer slagen! De rijles pakketten zijn erg aan te raden om zo snel mogelijk werk ervan te maken! Top instructeur die mij heeft laten ontwikkelen om te slagen bij het cbr. Hartstikke bedankt rijschool Nordin!

 8. Emre

  Toppers !! In 1x geslaagd !! Duidelijk uitleg soms beetje streng maar hoort er bij !

 9. Vir

  Nordin is een goede en soms strenge instructeur. Ik had het in mijn geval zeker nodig. Ik heb het idee dat ik pas bij Nordin de kunst van het autorijden beter begreep.

  Ik bedank Nordin voor de lessen en de tijd daar en zou deze rijschool zeker aanraden. Nordin stelt alles in werking om de leerling te laten slagen en dat is natuurlijk het belangrijkste.

  Bedankt voor alles, Nordin!

 10. Fati

  Zeker een aanrader!!! Professioneel, kwalitatief en sociaal. Ik heb goed les gehad en niet zo veel betaald en vond de rijlessen hartstikke fijn. Nu in 1x geslaagd!

 11. Yamina

  Top en leerzaam les gevolgd bij nordin rijschool vakkundig
  Ga zo door!!!

 12. Michel

  Mijn eerste rijles bij Nordin was op 31 januari 2020. Na jaren niet meer gereden te hebben, toch maar weer de draad opgepakt om mijn rijbewijs te gaan halen.
  De rijlessen in mijn jongere jaren heb ik tot twee keer aan toe moeten afbreken door omstandigheden, en had min of meer de hoop al een beetje opgegeven dat ik ooit nog een rijbewijs zou gaan halen.
  Door de ontstane schaamte geen rijbewijs te hebben (want wie heeft hem nou niet tegenwoordig) toch maar weer op zoek gegaan naar een rijschool om van dat schaamtegevoel af te komen. En geloof me, het is echt niet makkelijk om een rijschool uit te zoeken. Door de vele reviews die ik had gelezen over rijscholen, sprong er maar één uit met zéér goede waarderingen…en dat was rijschool NORDIN.

  Ik had al rij-ervaring, dus hoefde niet meer vanaf het begin te beginnen, en kon na een proefles meteen de snelweg op richting gooi.
  Mijn probleem op de weg zat hem meer in het op tijd kijken, over de schouder en de juiste handelingen uit te voeren.
  Dit heeft eigenlijk best wel lang geduurd voordat ik het allemaal goed onder de knie kreeg. Ik zag het op een gegeven moment dan ook niet meer zitten, de moed zakte mij in de schoenen en dacht dat het mij allemaal toch niet meer ging lukken. Door de vasthoudendheid en stimulatie van Nordin werd dat met iedere les toch weer een beetje beter, en mocht na vele lessen dan ook op weg naar Emmeloord om het examengebied te verkennen.

  In eerste instantie dacht ik, ‘dat gaat veel geld kosten’ iedere keer naar Emmeloord. Maar geloof mij maar… het is echt de moeite WAARD.
  Je leert héél veel weggetjes kennen waar je als je het niet geweten zou hebben, geheid een remingreep zou krijgen op je examen. je bent op die manier heel erg goed voorbereid wat je kan verwachten op de wegen tijdens je examen. Je leert precies waar je 30, 50 of 70 moet rijden. Ook de weggetjes waar je niet in mag en waar je EXTRA moet uitkijken.

  Halverwege mijn lessen geloofde ik er niet zo erg meer in dat het mij nog zou gaan lukken. Maar dankzij de vasthoudendheid van Nordin om je iedere keer weer hetgeen te laten doen waar je problemen mee hebt zonder dat je het door hebt, maakt hij een ware chauffeur van je!!

  Ik ben echt koppig en er kwam dan ook heel veel ‘ja maar’ uit mijn mond bij veel verkeerssituaties…
  Luister gewoon hoe hij het je uitlegt en vertrouw erop dat hij je ECHT wil helpen.
  Hij kan heel erg streng zijn als je tegen je examen aanloopt, maar deze beste kerel zorgt er wel voor dat je een rijbewijs krijgt!!

  Héél erg bedankt VRIEND dat je ook mij een rijbewijs hebt bezorgd. Ik zal de leuke ritjes en gesprekken die we hebben gehad zeker missen!!

  Het ga je goed!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo