Rijschool Nordin

(4 klantbeoordelingen)

Lees meer over Rijschool Nordin.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nordin ligt op 86%, 14 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Lessen volgen bij Rijschool Nordin? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Emmeloord.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Nordin.

De rijschool is gevestigd in Almere. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Anjerstraat 15, 1338TN Almere. Het telefoonnummer van de rijschool is (036) 523 01 36, of 06 26 50 82 37. Het KvK-nummer van de school is 390705510000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0574G8.

Wat is de locatie van Rijschool Nordin?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Almere.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Almere. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Petrus en Carla Kuller Rijopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Nordin

Slagingspercentage

86

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(036) 523 01 36

Telefoon-nr

06 26 50 82 37

Adres

Anjerstraat 15

Postcode

1338TN

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

390705510000

Rijschoolnummer

0574G8

4 reviews for Rijschool Nordin

5.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Vir

  Nordin is een goede en soms strenge instructeur. Ik had het in mijn geval zeker nodig. Ik heb het idee dat ik pas bij Nordin de kunst van het autorijden beter begreep.

  Ik bedank Nordin voor de lessen en de tijd daar en zou deze rijschool zeker aanraden. Nordin stelt alles in werking om de leerling te laten slagen en dat is natuurlijk het belangrijkste.

  Bedankt voor alles, Nordin!

 2. Fati

  Zeker een aanrader!!! Professioneel, kwalitatief en sociaal. Ik heb goed les gehad en niet zo veel betaald en vond de rijlessen hartstikke fijn. Nu in 1x geslaagd!

 3. Yamina

  Top en leerzaam les gevolgd bij nordin rijschool vakkundig
  Ga zo door!!!

 4. Michel

  Mijn eerste rijles bij Nordin was op 31 januari 2020. Na jaren niet meer gereden te hebben, toch maar weer de draad opgepakt om mijn rijbewijs te gaan halen.
  De rijlessen in mijn jongere jaren heb ik tot twee keer aan toe moeten afbreken door omstandigheden, en had min of meer de hoop al een beetje opgegeven dat ik ooit nog een rijbewijs zou gaan halen.
  Door de ontstane schaamte geen rijbewijs te hebben (want wie heeft hem nou niet tegenwoordig) toch maar weer op zoek gegaan naar een rijschool om van dat schaamtegevoel af te komen. En geloof me, het is echt niet makkelijk om een rijschool uit te zoeken. Door de vele reviews die ik had gelezen over rijscholen, sprong er maar één uit met zéér goede waarderingen…en dat was rijschool NORDIN.

  Ik had al rij-ervaring, dus hoefde niet meer vanaf het begin te beginnen, en kon na een proefles meteen de snelweg op richting gooi.
  Mijn probleem op de weg zat hem meer in het op tijd kijken, over de schouder en de juiste handelingen uit te voeren.
  Dit heeft eigenlijk best wel lang geduurd voordat ik het allemaal goed onder de knie kreeg. Ik zag het op een gegeven moment dan ook niet meer zitten, de moed zakte mij in de schoenen en dacht dat het mij allemaal toch niet meer ging lukken. Door de vasthoudendheid en stimulatie van Nordin werd dat met iedere les toch weer een beetje beter, en mocht na vele lessen dan ook op weg naar Emmeloord om het examengebied te verkennen.

  In eerste instantie dacht ik, ‘dat gaat veel geld kosten’ iedere keer naar Emmeloord. Maar geloof mij maar… het is echt de moeite WAARD.
  Je leert héél veel weggetjes kennen waar je als je het niet geweten zou hebben, geheid een remingreep zou krijgen op je examen. je bent op die manier heel erg goed voorbereid wat je kan verwachten op de wegen tijdens je examen. Je leert precies waar je 30, 50 of 70 moet rijden. Ook de weggetjes waar je niet in mag en waar je EXTRA moet uitkijken.

  Halverwege mijn lessen geloofde ik er niet zo erg meer in dat het mij nog zou gaan lukken. Maar dankzij de vasthoudendheid van Nordin om je iedere keer weer hetgeen te laten doen waar je problemen mee hebt zonder dat je het door hebt, maakt hij een ware chauffeur van je!!

  Ik ben echt koppig en er kwam dan ook heel veel ‘ja maar’ uit mijn mond bij veel verkeerssituaties…
  Luister gewoon hoe hij het je uitlegt en vertrouw erop dat hij je ECHT wil helpen.
  Hij kan heel erg streng zijn als je tegen je examen aanloopt, maar deze beste kerel zorgt er wel voor dat je een rijbewijs krijgt!!

  Héél erg bedankt VRIEND dat je ook mij een rijbewijs hebt bezorgd. Ik zal de leuke ritjes en gesprekken die we hebben gehad zeker missen!!

  Het ga je goed!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo