Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT ligt op 45%, 42 personen deden examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Eindhoven.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT.

De school is te vinden in Westerhoven. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Dorpstraat 48A, 5563BE Westerhoven. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 52 01 01 07. Het KvK-nummer van de school is: 729182330000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7015W8.

Waar bezoek ik Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Westerhoven.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Westerhoven. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Meurs en Piet van Uijtregt Rijinstructie.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT

Slagingspercentage

45

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 52 01 01 07

Adres

Dorpstraat 48A

Postcode

5563BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

729182330000

Rijschoolnummer

7015W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT
Autorijschool Inge Das t.h.o.d.n. NXXT

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo