Soepel door de bocht

Alle gegevens over Soepel door de bocht.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Soepel door de bocht is 62%, 34 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je voor lessen bij Soepel door de bocht? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocatie: Eindhoven.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adres- en contactgegevens van Soepel door de bocht.

Deze school heeft een vestiging in Bergeijk. Hierbij de adresgegevens van de school: Sint Victor 6, 5571RM Bergeijk. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 97 83 85. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 172398510000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5532F8.

In welke plaats vind je Soepel door de bocht (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in Bergeijk.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Bergeijk. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool De Kempen en Autorijschool Vrancken.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Soepel door de bocht

Slagingspercentage

62

Aantal examens

34

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Telefoon-nr

06 51 97 83 85

Adres

Sint Victor 6

Postcode

5571RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

172398510000

Rijschoolnummer

5532F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Soepel door de bocht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo