Piet van Uijtregt Rijinstructie

Alle details over Piet van Uijtregt Rijinstructie.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Piet van Uijtregt Rijinstructie is 79%, 24 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Piet van Uijtregt Rijinstructie? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven.

Contactgegevens en telefoonnummer van Piet van Uijtregt Rijinstructie.

De rijschool is te vinden in Bergeijk. Hier de adresgegevens van deze rijschool: de Vennekens 6, 5571TK Bergeijk. Iemand van de rijschool spreken? Bel (0497) 57 44 90. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, pietvanuijtregt.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 171687100000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2599X8.

Waar vind je Piet van Uijtregt Rijinstructie precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Bergeijk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Bergeijk. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool “Ram Drive” en Autorijschool & Transportservice Paul J. Lievens.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Piet van Uijtregt Rijinstructie

Slagingspercentage

79

Aantal examens

24

Telefoon

(0497) 57 44 90

Website

pietvanuijtregt.nl

Adres

de Vennekens 6

Postcode

5571TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171687100000

Rijschoolnummer

2599X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Piet van Uijtregt Rijinstructie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Piet van Uijtregt Rijinstructie
Piet van Uijtregt Rijinstructie

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo