Autorijschool Hotsma

Alle gegevens van Autorijschool Hotsma.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hotsma ligt op 53%, 19 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool Hotsma? Dan heb je keus uit 2 CBR-locaties: Heerenveen, Sneek. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Hotsma.

Je vindt de rijschool in Nieuwehorne. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Schoterlandseweg 15, 8414LM Nieuwehorne. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 15 56 93 72. Het KvK-nummer van deze school is 500531590000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6646A1.

In welke plaats vind ik Autorijschool Hotsma precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Nieuwehorne.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nieuwehorne. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Richard en Barry Sweep.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Hotsma

Slagingspercentage

53

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 56 93 72

Adres

Schoterlandseweg 15

Postcode

8414LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

500531590000

Rijschoolnummer

6646A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hotsma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo