Autorijschool Hotsma

Lees alles over Autorijschool Hotsma.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hotsma ligt op 42%, 12 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Hotsma? Dan heb je keus uit 4 CBR-locaties: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Assen. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Hotsma.

Je vindt de rijschool in Nieuwehorne. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Schoterlandseweg 15, 8414LM Nieuwehorne. Bellen? Het telefoonnummer is 06 15 56 93 72. Het KvK-nummer van deze rijschool is 500531590000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6646A1.

Waar zit Autorijschool Hotsma precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in Nieuwehorne.

Bekijk hier meer Rijscholen in Nieuwehorne. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Ziezo en Rijschool VAN DER WAL.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Hotsma

Slagingspercentage

42

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 56 93 72

Adres

Schoterlandseweg 15

Postcode

8414LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Assen

KvK-nummer

500531590000

Rijschoolnummer

6646A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hotsma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo