Autorijschool Hillegom

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Hillegom.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hillegom is 41%, 46 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Hillegom? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-locaties: Haarlem, Leiden.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Hillegom.

De rijschool heeft een locatie in Beinsdorp. Op zoek naar adresgegevens? Venneperweg 576, 2144KM Beinsdorp. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. Bel de rijschool op, 06 14 19 61 04. De school beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschoolhillegom.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280999400000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2496W8.

Waar vind je Autorijschool Hillegom?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Beinsdorp.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Beinsdorp. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Rogier en Rijschool Ik les.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Hillegom

Slagingspercentage

41

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 14 19 61 04

Website

autorijschoolhillegom.nl

Adres

Venneperweg 576

Postcode

2144KM

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Leiden

KvK-nummer

280999400000

Rijschoolnummer

2496W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hillegom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo