Autorijschool Hillegom

Alle informatie over Autorijschool Hillegom.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hillegom is 54%, 70 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor les bij Autorijschool Hillegom? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Haarlem, Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Hillegom.

De rijschool is gevestigd in Beinsdorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Venneperweg 576, 2144KM Beinsdorp. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@autorijschoolhillegom.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 14 19 61 04. De rijschool heeft een eigen site: autorijschoolhillegom.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280999400000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2496W8.

Waar zit Autorijschool Hillegom (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Beinsdorp.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Beinsdorp. Check ook deze rijscholen: Rijschool A.R.M. en Autorijschool M. Gravekamp.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Hillegom

Slagingspercentage

54

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolhillegom.nl

Telefoon-nr

06 14 19 61 04

Website

autorijschoolhillegom.nl

Adres

Venneperweg 576

Postcode

2144KM

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Leiden

KvK-nummer

280999400000

Rijschoolnummer

2496W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hillegom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo