Rijschool Glazenborg

Ontdek alles over Rijschool Glazenborg.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Glazenborg is 54%, 71 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Glazenborg? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Winschoten. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Glazenborg.

Je vindt deze rijschool in Scheemda. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Lijsterstraat 7, 9679JB Scheemda. Bellen? Het telefoonnummer is 06 54 96 78 19. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 550037530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5693R9.

Waar zit Rijschool Glazenborg precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Scheemda.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Scheemda. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Kevin Beckerleg en Verkeersschool Geslaagd.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Glazenborg

Slagingspercentage

54

Aantal examens

71

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 54 96 78 19

Adres

Lijsterstraat 7

Postcode

9679JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

550037530000

Rijschoolnummer

5693R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Glazenborg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo