Autorijschool Oldambt

Alle details over Autorijschool Oldambt.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Oldambt ligt op 58%, 12 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Oldambt? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Winschoten. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Oldambt.

Deze rijschool is gevestigd in Beerta. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Hoofdstraat 12, 9686VJ Beerta. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 17 82 24 66. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 747991930000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1551N0.

Waar bezoek je Autorijschool Oldambt (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Beerta.

Klik hier voor alle Rijscholen in Beerta. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Marjolein en Auto- en Motorrijschool Schipper.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Oldambt

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 82 24 66

Adres

Hoofdstraat 12

Postcode

9686VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

747991930000

Rijschoolnummer

1551N0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Oldambt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo