Autorijschool Goldstar

Alle details over Autorijschool Goldstar.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Goldstar is 33%, 3 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Goldstar? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Goldstar.

De school heet een locatie in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Nunspeetlaan 503, 2573GK Den Haag. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 81 56 21 76. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijnonstop.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 272511310000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2277F1.

Waar bezoek ik Autorijschool Goldstar precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Den Haag.

Bekijk hier meer Rijscholen in Den Haag. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Jasper Mijjer en Hasene 7.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Goldstar

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 81 56 21 76

Website

rijnonstop.nl

Adres

Nunspeetlaan 503

Postcode

2573GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

272511310000

Rijschoolnummer

2277F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Goldstar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo