Autorijschool Gerrit Maas Winterswijk ⇒ Reviews & ervaringen

Autorijschool Gerrit Maas

Alle gegevens over Autorijschool Gerrit Maas.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Gerrit Maas is 80%, 15 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto, bromfiets. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Rijles volgen bij Autorijschool Gerrit Maas? Je kiest uit een van de 1 CBR-examenlocaties: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijles & auto theorie

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Gerrit Maas.

De rijschool is te vinden in Winterswijk. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Roenhorststraat 2, 7103WL Winterswijk. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0543) 51 59 06, of 06 11 12 33 20. Deze rijschool heeft een eigen website, autorijschoolgerritmaas.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 91990050000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7077R9.

Waar vind ik Autorijschool Gerrit Maas precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in de regio Winterswijk.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Winterswijk. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool de Haas en Autorijschool Trip.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Gerrit Maas

Slagingspercentage

80

Aantal examens

15

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 11 12 33 20

Website

autorijschoolgerritmaas.nl

Adres

Roenhorststraat 2

Postcode

7103WL

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

91990050000

Rijschoolnummer

7077R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Gerrit Maas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Gerrit Maas
Autorijschool Gerrit Maas

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo