Autorijschool Gerrit Maas

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Gerrit Maas.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Gerrit Maas ligt op 73%, 22 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Gerrit Maas? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Doetinchem.

Welk keurmerk(en) heeft deze school?

De school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Contact & telefoon van Autorijschool Gerrit Maas.

Deze rijschool heeft een locatie in Winterswijk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Roenhorststraat 2, 7103WL Winterswijk. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan via: (0543) 51 59 06, of 06 11 12 33 20. De rijschool beschikt over een eigen website: autorijschoolgerritmaas.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 91990050000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7077R9.

Wat is de locatie van Autorijschool Gerrit Maas precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Winterswijk.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Winterswijk. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Claudia en Verkeersschool Frank Massop.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Gerrit Maas

Slagingspercentage

73

Aantal examens

22

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0543) 51 59 06

Telefoon-nr

06 11 12 33 20

Website

autorijschoolgerritmaas.nl

Adres

Roenhorststraat 2

Postcode

7103WL

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

91990050000

Rijschoolnummer

7077R9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Gerrit Maas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Gerrit Maas
Autorijschool Gerrit Maas

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo