Roy’s Rijschool

Lees meer over Roy’s Rijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Roy’s Rijschool ligt op 81%, 21 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Lessen volgen bij Roy’s Rijschool? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Doetinchem.

Contactgegevens, adres en overige info over Roy’s Rijschool.

Deze rijschool is gevestigd in Winterswijk. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Jasmijnlaan 269, 7101ZM Winterswijk. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 55 12 78 79. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 503284090000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5545A1.

In welke plaats vind ik Roy’s Rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Winterswijk.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Winterswijk. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Lidy Ellenkamp en Autorijschool Trip.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Roy’s Rijschool

Slagingspercentage

81

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 55 12 78 79

Adres

Jasmijnlaan 269

Postcode

7101ZM

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

503284090000

Rijschoolnummer

5545A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roy’s Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo