Autorijschool George Muller

(4 klantbeoordelingen)

Lees meer over Autorijschool George Muller.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool George Muller is 32%, 106 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Autorijschool George Muller verzorgt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Start je met les bij Autorijschool George Muller? Je hebt keus uit 6 examenlocaties van het CBR: Maastricht, Kerkrade, Urmond, Herten (Roermond), Weert, Venlo. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool George Muller.

Deze rijschool vind je in Kerkrade. Op zoek naar adresgegevens? Heiveldstraat 69, 6466AH Kerkrade. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: rijschoolgeorgemuller@gmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-53441620. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolgeorgemuller.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 146330380000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5628N5.

Waar vind je Autorijschool George Muller (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Kerkrade.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Kerkrade. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Alaz Rijschool en Autorijschool Coppers.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool George Muller

Slagingspercentage

32

Aantal examens

106

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

rijschoolgeorgemuller@gmail.com

Telefoon-nr

06-53441620

Website

rijschoolgeorgemuller.nl

Adres

Heiveldstraat 69

Postcode

6466AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Maastricht, Kerkrade, Urmond, Herten (Roermond), Weert, Venlo

KvK-nummer

146330380000

Rijschoolnummer

5628N5

4 reviews for Autorijschool George Muller

2.0
1
0
0
0
3

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Wessel

  Het is dat 0 sterren geen optie is: nooit optijd, altijd smoesjes, komt simpele afspraken niet na en lapt regels aan zijn laars. Komt de dag van mn examen 1,5 uur te laat opdagen in een vreemde auto waar ik nog maar 1 keer in had gereden en dus ook geen tijd had om aan te wennen. Stuurt vervolgens een factuur die nergens op slaat voor een herkansing pakket. Bij poging 2 netjes geslaagd (geen dank aan george) vervolgens 3 uur achterin de auto gezeten omdat ie besloot dat het een goed idee was om 30 minuten stil te staan ergens en te gaan roken vervolgens een andere klant op te halen en een kwartier later 20 minuten met een vreemde man praten die we vervolgens weg brachten naar een fabriek in duitsland (denk dat george niet kon kiezen tussen rijinstructeur worden of taxichauffeur dus waarom niet allebei!) Eindelijk en route naar huis kondigt george aan dat hij alles fijn vond verlopen en niks aan te merken had. Daar denk ik toch anders over. Als ik ook maar 1 iemand ervan kan weerhouden om niet met deze man in zee te gaan is mijn doel bereikt. Kijk Aub verder voordat je een pakket koopt bij george want je krijgt er alleen maar spijt en ellende van. Met vriendelijke groet, Wessel Stoof

 2. Reeske

  Zo jammer dit …eerste lessen gingen goed …daarna berg afwaard, druk met andere dingen afbellen dit besproken beloofde beterschap ……tot hij totaal niet kwam opdagen ,je wel een lespakket van 30 lessen laat afnemen betalen en daarna kan je fluiten naar je geld …daarna persoonlijk aangesproken ja ja betaal je terug moet nu nog …
  Ja wij zijn zeer boos en ja dit hebben via app ook duidelijk gemaakt want telefoon neemt hij niet op en op het adres niet aanwezig ..
  Maar weet dat ik niet de enige was/ben

  Is gewoon jammer dat hij er ook nog denkt mee weg te komen …want geloof mij mijn geld krijg ik terug ..

 3. Louis

  Autorijschool George
  Is een grote aanfluiting komt ze afspraken niet niet en komt telkens te laat of hij belt gewoon af. Hij is overal mee bezig behalve met rijles geven. Maar als je van je geld af wilt dan ben je bij die prutser aan het juiste adres je kunt het dan net zo goed in de prullenbak gooien. Mijn zoon is nu bij een serieuze rijschool waar die wel wat leerd. Schaam je George dat wat jij doet is mensen het geld uit de tas kloppen

 4. Dora

  Vandaag ben ik voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Super rijschool met leuke lessen en uitstekende begeleiding. Super tevreden en echt veel geleerd in korte tijd. Bedankt rijschool van George Muller. Echt een aanrader!

Autorijschool George Muller
Autorijschool George Muller

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo