Rijschool Samira

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Samira.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Samira ligt op 74%, 23 leerlingen deden examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Samira? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties: Kerkrade. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Samira.

De rijschool is gevestigd in Kerkrade. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Niersprinkstraat 103, 6461AR Kerkrade. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 38 03 79 95. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolsamira.nl. Het KvK-nummer van de school is: 578871280000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1222W7.

In welke plaats vind ik Rijschool Samira (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Kerkrade.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Kerkrade. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Sandra en Autorijschool Jongeleeuw.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Samira

Slagingspercentage

74

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 38 03 79 95

Website

rijschoolsamira.nl

Adres

Niersprinkstraat 103

Postcode

6461AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

578871280000

Rijschoolnummer

1222W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Samira”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo