Rijschool Samira

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Rijschool Samira.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Samira ligt op 72%, 18 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Samira? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Kerkrade. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Samira.

Deze school vind je in Kerkrade. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Niersprinkstraat 103, 6461AR Kerkrade. Dit is het e-mailadres van de rijschool: s.almanzouri@hotmail.com. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 38 03 79 95. Ze hebben een eigen site: rijschoolsamira.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 578871280000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1222W7.

Waar bezoek je Rijschool Samira (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Kerkrade.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Kerkrade. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Leon en Autorijschool John de Graaf.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Samira

Slagingspercentage

72

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

s.almanzouri@hotmail.com

Telefoon-nr

06 38 03 79 95

Website

rijschoolsamira.nl

Adres

Niersprinkstraat 103

Postcode

6461AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

578871280000

Rijschoolnummer

1222W7

1 review for Rijschool Samira

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Adriana

    In een woord super! Een onwijs prettige manier van lesgeven. Ze zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen achter het stuur zit. Kon mij geen betere rijschool wensen! Samira onwijs bedankt

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo