Autorijschool Slagen

Alles op een rijtje over Autorijschool Slagen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Slagen is 8%, 12 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Rijles volgen bij Autorijschool Slagen? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Kerkrade, Urmond.

Auto theorie & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Slagen.

Deze school heeft een vestiging in Kerkrade. Dit zijn de adresgegevens: Schaesbergerstraat 41, 6467EA Kerkrade. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 40 20 83 59. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 746539380000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1808N7.

In welke plaats zit Autorijschool Slagen?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Kerkrade.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Kerkrade. Check ook deze twee rijscholen: Blij dat ik rij – Opleiding en Coaching en Nova Drive.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Slagen

Slagingspercentage

8

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 40 20 83 59

Adres

Schaesbergerstraat 41

Postcode

6467EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

746539380000

Rijschoolnummer

1808N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Slagen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo