Autorijschool G. Meijer

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool G. Meijer.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool G. Meijer is 94%, 16 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool G. Meijer? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Eindhoven. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool G. Meijer.

De school heet een locatie in Veldhoven. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kiekendief 24, 5508KT Veldhoven. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschoolgmeijer.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (040) 254 10 33. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschoolgmeijer.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 170478800000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8887Z2.

In welke plaats vind ik Autorijschool G. Meijer (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Veldhoven.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Veldhoven. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool van Elderen en Rijschool Aalders.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool G. Meijer

Slagingspercentage

94

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolgmeijer.nl

Telefoon

(040) 254 10 33

Website

rijschoolgmeijer.nl

Adres

Kiekendief 24

Postcode

5508KT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

170478800000

Rijschoolnummer

8887Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool G. Meijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo